Hvad siger tidligere kursister om Expand ?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 12 evalueringer

Jesper Christensen

Tak for et spændende og udfordrende coachuddannelsesforløb. Jeg er meget overrasket over hvor godt det var. Jeg er meget overrasket over hvor godt det var. Jeg oplever, at Annette i sin undervisning er en meget levende og autentisk rollemodel. Man får derfor meget fagligt og personligt med hjem. Jeg syntes også det gav meget, at vi alle var lede...

Vis alt
Sanne Dinesen

Jeg valgte Expand’s videregående coachuddannelse, fordi jeg havde fået så stort udbytte af første trin nogle år tidligere og derfor var overbevist om, at jeg ville få styrket min udvikling på de områder, der var af størst værdi for mig i min rolle som intern coach.

Tine Oksen

Uddannelse er virkelig på et højt niveau med velforberedte og veloplagt undervisere! PCC niveauet er SÅ meget højere end ACC, og der er meget fortsat læring og igen igen; at coaching er en fantastisk redskab i at lære sig selv og sine systemer bedre at kende. Når jeg kan kalde mig en PCC coach, vil jeg være utrolig stolt.

Rikke Janniche
(5)

Tak for dette værdifulde input - Det gjorde at jeg stod stærkt i forhold til min præsentation.

Mette von Andics

Anette og Christophe er begge fantastiske undervisere, begge faglige dygtige med stor viden både inden for coaching og i forhold til arbejdet med team og organisationer.

Fritz Ganzhorn

Jeg fik sat Team Coaching helt på plads, som både en proces og en masse konkrete værktøjer. Super godt!

Søs Krogsgaard-Jensen

3 lærerige og inspirerende Team Coaching Dage. Engagerede undervisere. Godt mix mellem teori og praksis. Jeg får helt lyst til at blive coach!

Lisbeth Ahlberg

Vi har benyttet de metoder vi har lært på teamcoaching kurset, med 2 teams indtil nu og de fortæller at de teamdage er noget af det bedste de har været med til, i team sammenhæng.

Merete Erting

Vi har fået så mange relevante redskaber/metoder på Team Coaching kursus, som vi er i fuld gang med at bruge i vores organisation.

Roberto Angel

Det har været det mest givende jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Claus Gramm Pedersen

Undervisningen har været ekstremt godt planlagt, ingen spildtid og fuld fokus på meget praktik, hvilket har givet utroligt meget læring.

Charlotte Nørgaard

Coachuddannelse er en fantastisk uddannelse.