Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificeret Natur Coach

EVOKE
4 moduler á 2 dage
Deltid
Åben uddannelse
Sjælland
Startdato: 25-04-2020 - Sjælland
16.000 DKK ekskl. moms 16.000 kr.

Kursusbeskrivelse

Natur-coach

Certificeret Natur Coach

- Uddannelse i livgivende samtaler i og med naturen

Den vilde natur er en levende, berigende og sommetider overraskende samarbejdspartner i udviklings- og forandringsprocesser. Uddannelsen som Natur Coach er en overbygningsuddannelse, som henvender sig til dig, som allerede er Coach, eller har andre tilsvarende erfaringer med professionelle samtaler. Den er relevant for dig, som arbejder med menneskelig udvikling gennem samtaler f.eks. som pædagog, lærer, HR medarbejder, jobkonsulent eller i egen praksis.

Forløbet vil invitere dig til at udforske, hvordan du kan holde professionelle samtaler i naturen –  og med naturen som en tredje samtalepartner. På uddannelsen vil du blive introduceret til de muligheder, der ligger i aktivt at inddrage naturen i coaching processen. Du vil blive få indblik i til nyeste forskning inden for naturbaserede processer, herunder perspektiver fra økopsykologien og dybdeøkologien. Desuden vil du gennem erfaringsbaserede læringsprocesser træne dine færdigheder i at coache i naturen og få mulighed for at tilegne dig et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis.

Uddannelsen bygger på grundbogen i systemisk anerkendende samtaleteknik Livgivende samtaler og relationer (Borgmann og Ørbech, 2010) samt den nye bog Tid til fordybelse (Broberg og Ørbech, 2019), begge fra Hans Reitzels Forlag. Uddannelsen tager udgangspunkt i en integral forståelsesramme, der rummer, at vi som mennesker er tilstede i verden som en helhed af krop, sind og ånd, og som tager udgangspunkt i, at vi kan skabe de bedste resultater gennem en velovervejet syntese af forskellige teoretiske perspektiver og metoder i vores coaching praksis. På uddannelsen vil vi udfolde systemisk anerkendende teori og metoder, der vægter relationer og betydningen af sproget i skabelsen af sociale verdener, samt andre perspektiver, der bidrager til, at vi som coaches kan understøtte vores klient i at komme endnu mere til stede i livet, som dem de er. 

Få information

Undervisningsform 

Hjertet i uddannelsen er, at du gør dig dine egne erfaringer med naturbaseret coaching gennem det dybe møde med dig selv, andre mennesker og resten af naturen. Du kan forvente et forløb, hvor der er fokus på din faglige såvel som personlige udvikling, hvor du får ny viden, tilegner dig nye metoder og værktøjer og danner netværk med andre natur coaches. Gennem forløbet får du samtidig rum til at finde din unikke vej som Natur Coach og til at mærke din egen forbindelse til naturen – som den udfolder sig i og omkring dig.

Undervisningsformen tager sit afsæt i erfaringsbaseret og transformativ læring, og undervisningen foregår som en vekselvirkning mellem inspirationsoplæg, introduktion til metoder, demonstrationer, træning i dyader og triader, fælles og personlig fordybelse, meditationer samt tid til at være med sig selv, sanse livet, og lytte til naturens åndedrag.

Uddannelsen foregår over fire moduler fra forår til efterår, og vi mødes forskellige steder i den danske natur. På den måde får vi undersøgt, hvordan vi som naturcoaches kan benytte forskellige landskabstyper og forskellige årstider og vejrforhold.

Mellem modulerne mødes du i øvegrupper med to andre deltagere for at træne det vi har arbejdet med på modulet. Desuden definerer du selv mellem hvert modul en hjemmeopgave, hvor du, i egen praksis eller arbejdskontekst, afprøver og gør dig egne erfaringer med naturcoaching.

Kom på introweekend

Du kan allerede nu deltage i en introweekend, hvor du møder underviserne og får en introduktion til naturcoaching og de muligheder, der ligger i det. Introweekenden kan stå alene og give dig indsigter og øvelser, som du kan bruge med det samme. Weekenden giver dig også mulighed for at mærke ind i, om du ønsker at tage selve uddannelsen.

Prisen på intro weekenden er 2.400 kr. Kontakt EVOKE for tilmelding. 

Bemærk: Hvis du har deltaget i introweekenden, og siden melder dig til selve uddannelsen, får du en rabat på uddannelsesudgiften svarende til introweekendens pris.

Om underviserne

Rose Alba Eleonora Broberg og Michael Stig Ørbech er underviserne på forløbet. Sammen har de afholdt mange kurser og udviklingsforløb baseret på systemisk anerkendende teori og praksis. Siden 2005 har Michael været hovedunderviseren på Københavns Professionshøjskoles (Metropol) anerkendte 1-årige systemisk anerkendende coach uddannelse, som har taget hundredevis af danske ledere, konsulenter og kernemedarbejdere gennem en transformativ faglig og personlig udviklingsproces. Rose har mange års erfaring i at undervise i systemisk anerkendende tænkning, samtaler og facilitering fra Aarhus Universitet, og forsker som led i en Ph.d. i Psykologi i erfaringsbaseret og transformativ læring med fokus på naturen som medspiller i udviklings- og forandringsprocesser.

Praktisk

Uddannelsen afholdes som internater i eller nær naturen forskellige steder i Danmark. Vi opholder os uden for og overnatter i shelters eller eget telt. Alle tager egen mad, drikke og snacks med som tilberedes og nydes omkring fælles bålsted. 

Pris

Kursusprisen er: 16.000 kr.

Prisen inkluderer:

  • Undervisning på de 8 dage
  • En bogpakke med to grundbøger fra Hans Reitzels forlag: Tid til Fordybelse (Broberg og Ørbech 2019) samt Livgivende Samtaler og Relationer (Borgmann og Ørbech 2010).

Til prisen skal påregnes udgifter til egen forplejning under modulerne samt eget friluftsudstyr, alt efter hvad man skønner at have brug for.

Tilmelding

Hvis du vil tilmelde dig eller ønsker at høre mere om uddannelsen, så kontakt EVOKE her.

Optagelse sker derefter via en personlig samtale.

I forbindelse med tilmelding betales et depositum på 4.000 kr. hvorved du har sikret dig plads. Betaling af den resterende del af kursusprisen kan enten ske som en samlet betaling på 12.000 kr. senest en uge forud for uddannelsens start, eller i fire rater af 3.050 kr., der falder senest en uge før hvert modul. Ved ratebetaling er der et administrationsgebyr på 50 kr. pr. betaling.

Vær opmærksom på, at du eventuelt har mulighed for at betale uddannelsen via din arbejdsplads ved at anvende bruttolønsordningen.

Der tilbydes samlet 10% rabat såfremt man er flere, der tilmelder sig samtidig fra samme organisation.

Afmeldingsbetingelser

Du har mulighed for at annullere din tilmelding skriftligt og uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter datoen for din tilmelding. Tilmelding er derefter bindende. Benytter du din fortrydelsesret inden for fristen, refunderes du det fulde indbetalte beløb.

Tilmelder du dig en uddannelse senere end 14 dage før uddannelsens start, har du ligeledes mulighed for at annullere din tilmelding skriftligt og uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter datoen for din tilmelding. Tilmelding er derefter bindende. Benytter du din fortrydelsesret inden for fristen, refunderes du det indbetalte beløb, fratrukket den andel af uddannelsens pris, der vedrører det første undervisningsmodul.

Få information

Certificering

Certificeringsprocessen foregår i forbindelse med modul 4.

Om udbyderen

EVOKE

I Evoke er vi samlet om at fremme livgivende samtaler, relationer og fællesskaber. Vi tror på, at det er muligt at opbygge velfungerende team og organisationer og en stærk forretning – samtidig med, at vi bidrager til en bæredygtig udvikling. ...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EVOKE

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
evoke.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificeret Natur Coach

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.