Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificeret Natur Coach

EVOKE
Udbyder: EVOKE plus
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 11 dage
Heltid/deltid: Deltid
Uddannelsens hjemmeside: Link
Startdatoer
Sjælland
17-08-2019  
14.750 DKK
Grækenland
Dele af uddannelsen foregår i Grækenland 

Kursusbeskrivelse

Natur-coach

Certificeret Natur Coach

- Uddannelse i livgivende samtaler i og med naturen

 

Den vilde natur er en levende, berigende og sommetider overraskende samarbejdspartner i udviklings- og forandringsprocesser. Uddannelsen som Natur Coach er en overbygningsuddannelse, som henvender sig til dig, som allerede er Coach, eller har andre tilsvarende erfaringer med professionelle samtaler. Den er relevant for dig, som arbejder med menneskelig udvikling gennem samtaler f.eks. som pædagog, lærer, HR medarbejder, jobkonsulent eller i egen praksis.

Dit udbytte

Forløbet vil invitere dig til at udforske, hvordan du kan holde professionelle samtaler i naturen –  og med naturen som en tredje samtalepartner. På uddannelsen vil du blive introduceret til de muligheder, der ligger i aktivt at inddrage naturen i coaching processen. Du vil blive introduceret til nyeste forskning inden for naturbaserede processer, herunder perspektiver fra økopsykologien og dybdeøkologien. Desuden vil du gennem erfaringsbaserede læringsprocesser træne dine færdigheder i at coache i naturen og få mulighed for at tilegne dig et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis.

Du kan forvente et forløb, hvor der er fokus på din personlige udvikling, og på at finde din unikke vej som Natur Coach, samtidig med, at du træner færdigheder, får nye værktøjer og danner netværk med andre natur coaches. Forløbet vil også give plads og rum til at mærke din egen forbindelse til naturen – som den udfolder sig i og omkring dig.

Uddannelsens opbygning

Overbygningsuddannelsen foregår over tre moduler, hvoraf det sidste modul er et natur retreat, som foregår i den smukke natur ved Agios Ioannis på Kreta. På den måde får vi også undersøgt, hvordan vi som natur coaches kan benytte forskellige naturrammer.

Målgruppe

Uddannelsen som Natur Coach er en overbygningsuddannelse, som henvender sig til dig, som allerede er Coach, eller har andre tilsvarende erfaringer med professionelle samtaler. Den er relevant for dig, som arbejder med menneskelig udvikling gennem samtaler f.eks. som pædagog, lærer, HR medarbejder, jobkonsulent eller i egen praksis.

Certificeringsprocessen foregår i forbindelse med Modul 3.

Optagelse sker via personlig samtale.

Pris

Kursusprisen er 14.750 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer:

  • Undervisning på de 11 dage
  • Forplejning på modul 1 og 2
  • Handouts med modeller og øvelser

Til prisen skal påregnes udgifter til litteratur på 300 kr. samt udgifter i forbindelse med modul 3 til flybilletter, mad, ophold, rejseforsikring og lokal transport (deltagerne inviteres til at arrangere samkørsel) på Kreta (estimeret til i alt 5.000 kr. hvis flybilletter bookes i god tid).

Tilmelding finder sted efter først-til-mølle princippet.

Tilmelding er bindende, og betaling sker forud for uddannelsens start, medmindre andet er aftalt. 

Afmeldingsbetingelser: Ved evt. afmelding refunderes 50% af deltagerprisen, såfremt afmelding sker senest 1 måned før uddannelsens start.

Om udbyderen

EVOKE

I EVOKE er vi samlet om at fremme livgivende samtaler, relationer og fællesskaber. Vi tror på, at det er muligt at opbygge velfungerende team og organisationer og en stærk forretning – samtidig med, at vi bidrager til en bæredygtig verden....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EVOKE

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
evoke.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificeret Natur Coach

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.