Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificeret Natur Coach

EVOKE
Startdatoer
Sjælland
17-08-2019  
16.000 DKK
25-04-2020  
16.000 DKK

Kursusbeskrivelse

Natur-coach

Certificeret Natur Coach

- Uddannelse i livgivende samtaler i og med naturen

 

Den vilde natur er en levende, berigende og sommetider overraskende samarbejdspartner i udviklings- og forandringsprocesser. Uddannelsen som Natur Coach er en overbygningsuddannelse, som henvender sig til dig, som allerede er Coach, eller har andre tilsvarende erfaringer med professionelle samtaler. Den er relevant for dig, som arbejder med menneskelig udvikling gennem samtaler f.eks. som pædagog, lærer, HR medarbejder, jobkonsulent eller i egen praksis.

Dit udbytte

Forløbet vil invitere dig til at udforske, hvordan du kan holde professionelle samtaler i naturen –  og med naturen som en tredje samtalepartner. På uddannelsen vil du blive introduceret til de muligheder, der ligger i aktivt at inddrage naturen i coaching processen. Du vil blive introduceret til nyeste forskning inden for naturbaserede processer, herunder perspektiver fra økopsykologien og dybdeøkologien. Desuden vil du gennem erfaringsbaserede læringsprocesser træne dine færdigheder i at coache i naturen og få mulighed for at tilegne dig et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis.

Du kan forvente et forløb, hvor der er fokus på din personlige udvikling, og på at finde din unikke vej som Natur Coach, samtidig med, at du træner færdigheder, får nye værktøjer og danner netværk med andre natur coaches. Forløbet vil også give plads og rum til at mærke din egen forbindelse til naturen – som den udfolder sig i og omkring dig.

Litteratur

Uddannelsen bygger dels på grundbogen i systemisk anerkendende samtaleteknik Livgivende samtaler og relationer (Borgmann og Ørbech, 2010) samt den nye bog Vild Visdom (Broberg og Ørbech, 2019), begge fra Hans Reitzels Forlag.

Kom på introweekend 

Du har også mulighed for at komme på introweekend, hvor du møder underviserne og får en introduktion til naturcoaching og de muligheder, der ligger i det. Introweekenden kan stå alene og give dig indsigter og øvelser, som du kan bruge med det samme. Weekenden giver dig også mulighed for at mærke, om du ønsker at tage selve uddannelsen.
Kontakt for nærmere information om introweekenden. 

Målgruppe

Uddannelsen som Natur Coach er en overbygningsuddannelse, som henvender sig til dig, som allerede er Coach, eller har andre tilsvarende erfaringer med professionelle samtaler. Den er relevant for dig, som arbejder med menneskelig udvikling gennem samtaler f.eks. som pædagog, lærer, HR medarbejder, jobkonsulent eller i egen praksis.

Certificeringsprocessen foregår i forbindelse med Modul 4.

Optagelse sker via personlig samtale.

Pris

Kursusprisen er 16.000 kr. ekskl. moms.

Prisen inkluderer:

  • Undervisning på de 8 dage
  • Handouts med modeller og øvelser

Til prisen skal påregnes udgifter til litteratur på ca. 300 kr., udgifter til forplejning under modulerne samt eget friluftsudstyr, alt efter hvad man skønner at have brug for.

Tilmelding er bindende, og betaling sker forud for uddannelsens start, medmindre andet er aftalt. 

Afmeldingsbetingelser: Ved evt. afmelding refunderes 50% af deltagerprisen, såfremt afmelding sker senest 1 måned før uddannelsens start.

Om udbyderen

EVOKE

I Evoke er vi samlet om at fremme livgivende samtaler, relationer og fællesskaber. Vi tror på, at det er muligt at opbygge velfungerende team og organisationer og en stærk forretning – samtidig med, at vi bidrager til en bæredygtig udvikling. ...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EVOKE

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
evoke.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificeret Natur Coach

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.