Vis finduddannelse.dk som: Mobile

EVOKE

I Evoke er vi samlet om at fremme livgivende samtaler, relationer og fællesskaber. Vi tror på, at det er muligt at opbygge velfungerende team og organisationer og en stærk forretning – samtidig med, at vi bidrager til en bæredygtig udvikling. 

Vi har mere end 25 års erfaring med professionelle samtaler og facilitering, og med udvikling af lederskab, team og organisationer. På den baggrund tilbyder vi faglig og personlig udvikling gennem vores uddannelser, gennem interne forløb i organisationer, og gennem team- og lederteam supervision.

EVOKE afholder uddannelser og udviklingsforløb med høj effekt. Vores tilgang til læring er praksisnær og handlingsorienteret, og vi har fokus på, at professionel og personlig udvikling går hånd i hånd. Vi tager udgangspunkt i hvem du og hvor du er, og lægger vægt på, at du tilegner dig indholdet på en måde, så det bliver dit eget, og bliver anvendeligt på en måde, der beriger dit liv, din professionelle praksis og din organisation.

EVOKE uddannelser forudsætter desuden, at du som deltager er parat til at udforske og udfordre dine antagelser og overbevisninger om dig selv, dine relationer og din praksis i samskabende og uformelle rammer.

EVOKE består af:

MICHAEL STIG ØRBECH

Partner i Evoke og medforfatter til bestselleren ’Livgivende Samtaler og Relationer’ og ’Velfungerende Grupper og Team, samt to kommende bøger ’Livgivende Lederskab’ og ’Vild Visdom’, som alle er udgivet på Hans Reitzels Forlag. Desuden blogger han om ledelse for Ugebrevet Mandag Morgen. Michael er engageret i livgivende menneskelig udvikling på såvel det personlige plan som professionelt, hvor han igennem mange år har arbejdet indgående med ledelse og udvikling af organisationer.

Michael har ledererfaring fra COWI og NIRAS og er uddannet Cand.Polyt., Master i Organisationspsykologi (MPO), Psykoterapeut, Certificeret Natur-terapeut, IAF Certified Professional Facilitator (CPF), og Council Guide.

ROSE ALBA BROBERG

Partner i Evoke og medforfatter til bøgerne ’Livgivende Lederskab’ og ’Vild Visdom’, som udkommer på Hans Reitzels Forlag. Rose har i mange år arbejdet indgående med professionelle samtaler og facilitering som konsulent og underviser i organisationer, og som underviser på Aarhus Universitet. Rose kombinerer faglig dybde og overblik med en intuitiv og praksisnær tilgang og er engageret i at fremme livgivende samtaler, relationer og fællesskaber på et personligt såvel som professionelt plan.

Rose forsker i erfaringsbaseret og transformativ læring som led i en PhD i Psykologi og er Cand.Mag (MA) i Kommunikation, Systemisk Anerkendende Coach, Psykoterapeut, Certificeret Naturterapeut, og Council Guide.

LARS BORGMANN

Partner i Evoke og medforfatter til bestselleren ’Livgivende Samtaler og Relationer’ og ’Velfungerende Grupper og Team’ udgivet på Hans Reitzels Forlag. Lars har været pioner indenfor anerkendende tænkning og adfærd samt været en af kræfterne bag at sætte fokus på facilitering som ledelses- og procesværktøj som formand for IAF i Danmark.

I 20 år har han taget ledere på dybe eksistentielle rejser i blandt andet Sahara og i Sinai ørkenen. Lars har en særlig evne til at skabe ro og tryghed i komplekse og konfliktfyldte processer. Lars er Psykoterapeut, IAF Certified Professional Facilitator (CPF), og Systemisk Anerkendende Coach.


Vis alle uddannelser afholdt hos EVOKE

Uddannelser

Åben uddannelse
Coaching
Coachuddannelser Længde By Gennemsnit Pris
Certificeret Natur Coach Sjælland 16.000 DKK
Ledelse og organisation
Facilitering
Certificeret Procesfacilitator Sjælland

Vis alle

Kontakt

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EVOKE og høre mere om deres uddannelser.

Info

EVOKE

Nordre Strandvej 115, 1. Sal
3150 Hellebæk

Telefon: +45 40 57 84 56
Mobil +45 40 57 84 56
evoke.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om EVOKE

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer

Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Kundecase
Vibeke Schrøder, Lægesekr./FTR H...

"Michael er autentisk nærværende i samtaler og empatisk lyttende, og hans evne til at ”undre sig” er smittende og underholdende"

Læs mere
Lisbet Lentz, Velfærds- og under...

"Min oplevelse af Michael, at han bidrager til at skabe varige forandringer, fordi han er dygtig til at lytte sig ind på problemstillinger"

Læs mere
Solveig Gade, Lektor ved Aarhus ...

"For mig var det berigende og utrolig lærerigt at samarbejde med Rose, som jeg oplevede som en utrolig kompetent underviser, vejleder og superviser"

Læs mere
Andreas Artmann, Projekt & Portf...

”Tak for et helt fantastisk kursus – det bedste jeg nogensinde har deltaget i"

Læs mere