Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende kvalifikation for varebilchauffører

EUC Lillebælt
Startdatoer
Fredericia
10-11-2021  
01-12-2021  

Kursusbeskrivelse

Tag et kursus i grundlæggende kvalifikation for varebilchauffører

Du bliver kvalificeret til lastsikring i varebiler på en forsvarlig og ergonomisk korrekt måde. 3 dages dagsundervisning for kun 378 kroner. 

Ønsker du beskæftigelse som chauffør med kørsel af gods i varebiler? Så er dette kursus i grundlæggende kvalifikation for varebilchauffører hos EUC Lillebælt måske noget for dig!

Indhold og form på kurset

Deltageren kan, under overholdelse af sikkerhedsforskrifterne, udføre lastsikring i varebiler på en forsvarlig og ergonomisk korrekt måde samt medvirke til et sikkert og sundt arbejdsmiljø. Deltageren har kendskab til principperne i at udføre sikker, defensiv og miljørigtig transport, med forskellige godstyper. Deltageren er opdateret på færdselsregler, herunder regler for køre- og hviletid, arbejdstid, standsning og parkering samt kørsel med trailer, der kan relateres til arbejdet som fører af varebil, der anvendes til erhvervsmæssig godstransport. Deltageren kan yde førstehjælp i henhold til Dansk førstehjælpsråds uddannelsesplaner for førstehjælp for erhvervschauffører.

Målgruppe

Dette kursus er relevant for personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører med kørsel af gods i varebiler, og som er omfattet af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens - BEK nr. 1224 af 23/10/2018. Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport - med krav om grundlæggende kvalifikationsuddannelse.

Pris

Prisen for dette kursus er 3002.45 kroner ekskl. moms for ledige.

Prisen for dette kursus er 378 kroner ekskl. moms for deltagerpris.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grundlæggende kvalifikation for varebilchauffører
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om Grundlæggende kvalifikation for varebilchauffører

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.