Vis finduddannelse.dk som: Mobile

EU-efteruddannelse - tankbilchauffører

EUC Lillebælt
2 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Fredericia
Startdato: 04-10-2021 - Fredericia

Kursusbeskrivelse

Tag et kursus i EU-efteruddannelse - tankbilchauffører

Bliv kvalificeret til at udføre arbejdet som tankbilchauffør og få opdateret dit chaufføruddannelsesbevis. Kurset foregår ved dagsundervisning i 2 dage. Kun 252 kroner. 

Søger du om beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af gods i tankbiler? Er du faglært eller ufaglært chauffør - så er dette kursus i EU-efteruddannelse - tankbilchauffører hos EUC Lillebælt måske noget for dig.

Dit udbytte med kurset

Deltageren kan, på baggrund af tidligere gennemført grundlæggende uddannelse, erhvervserfaring samt denne ajourføring med nyeste regler og standarder, håndtere - og transportere forskellige typer af gods i tankbiler. Herunder kan deltageren i praksis anvende sin viden om nyeste regler og retningslinjer for området der vedrører:- Forskellige typer af gods i tankkøretøjer herunder gods med farlige og/eller miljøskadelige egenskaber, fødevarer, pulver, korn, foderstoffer, slam m.m.- Tankbiltyper -opbygninger og udstyr, herunder køretøjer med trykluft, vakuum, pumpe, frit afløb og lignende. 

Formål og indhold på kurset

Deltageren kan, på baggrund af den samlede lovpligtige efteruddannelse, indeholdende denne ajourføring med nyeste regler, retningslinjer og standarder, udføre arbejdet som tankbilchauffør jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører.

På kurset vil du b.la. lære om arbejdsmiljølovens bestemmelser og brug af personlige værne-/hjælpemidler- Ajourføring af færdselsregler af særlig betydning for området, herunder tvangsruter- Kundeservice og konflikthåndtering Uddannelsens indhold følger i øvrigt de retningslinjer der fremgår af Færdselsstyrelsens bekendtgørelse. Uddannelsen vil, sammen med de øvrige moduler i den lovpligtige efteruddannelse, føre til at deltageren kan erhverve chaufføruddannelsesbevis.

Målgruppe

Dette kursus er relevant for faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af gods i tankbiler og skal have opdateret deres chaufføruddannelsesbevis. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.

Pris

Prisen for dette kursus er 2370.5 kroner ekskl. moms for ledige.

Prisen for dette kursus er 252 kroner ekskl. moms for deltagerpris.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om EU-efteruddannelse - tankbilchauffører

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.