Vis finduddannelse.dk som: Mobile

EU-efteruddannelse - stykgods - & distributionschauffører

EUC Lillebælt
Startdatoer
Fredericia
16-08-2021  
30-08-2021  
06-09-2021  
27-09-2021  
04-10-2021  
18-10-2021  

Kursusbeskrivelse

Tag et kursus i EU-efteruddannelse - stykgods - & distributionschauffører

Bliv kvalificeret til at udføre arbejdet som stykgods- og distributionschauffør og få opdateret dit chaufføruddannelsesbevis. Dagundervisning i blot 2 dage for 252 kroner.

Søger du beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af stykgods herunder b.la. distributionskørselog? Vil du udføre arbejdet som stykgods- og distributionschauffør jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører? Så er dette kursus i EU-efteruddannelse - stykgods - & distributionschauffører hos EUC Lillebælt måske noget for dig!

Formålet med kurset

Formålet med dette kursus er, at deltageren kan, på baggrund af den samlede lovpligtige efteruddannelse, indeholdende denne ajourføring med nyeste regler, retningslinjer og standarder, udføre arbejdet som stykgods- og distributionschauffør jf. bestemmelser om lovpligtig efteruddannelse for erhvervschauffører.

Dit udbytte med kurset

Deltageren kan, på baggrund af tidligere gennemført grundlæggende uddannelse, erhvervserfaring samt denne ajourføring med nyeste regler og standarder, håndtere - og transportere forskellige typer af stykgods inden for bl.a. distributionskørsel. Herunder kan deltageren i praksis anvende sin viden om nyeste regler og retningslinjer for området der vedrører:- Kontrol og klargøring af køretøj og udstyr herunder: fremmed truck, medbringertruck og læssebagsmæk- Emballageafmærkning, håndtering af relevante transportdokumenter, attester, certifikater, fragtbreve og foranstaltninger ved beskadiget gods- Økonomisk ansvar, dokumentation samt retningslinjer for normale - og afvigende transporter.

Målgruppe

Prisen for dette kursus er faglærte og ufaglærte chauffører, der har eller søger beskæftigelse inden for transport af forskellige typer af stykgods inden for bl.a. distributionskørsel og skal have opdateret deres chaufføruddannelsesbevis. Det anbefales, at deltageren tidligere har gennemført grundlæggende uddannelse - eller har erhvervserfaring inden for jobområdet.

Pris

For ledige: Prisen for dette kursus er 2370.5 kroner ekskl. moms.

Deltagerpris: Prisen for dette kursus er 252 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om EU-efteruddannelse - stykgods - & distributionschauffører

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.