Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ADR Repetition - Grundkursus + Tank + Klasse 1

EUC Lillebælt
Startdatoer
Fredericia
06-09-2021  
11-10-2021  
18-10-2021  

Kursusbeskrivelse

Tag et kursus i ADR Repetition - Grundkursus + Tank + Klasse 1

Deltag i et ADR repetitions kursus, som foregår ved 3-dages dagsundervisning, hvor du får udstedt et ADR-bevis. Kun 416 kroner. 

Ønsker du at kunne transporterer farligt gods i emballager og tanke? Vil du have et ADR bevis? Med dette kursus vil uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer. Lyder dette som noget for dig? Så er dette kursus i ADR repetition hos EUC Lillebælt relevant for dig! 

Kursets formål

Repetition - grunduddannelse + tank + klasse 1 omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager (stykgods) og tanke, inklusive klasse 1, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt

Indhold og udbytte af kurset

Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager og tanke - med undtagelse af gods hørende til klasse 7. Uddannelse og eksamen gennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.

Målgruppe

Dette kursus er relevant for personer, der transporterer farligt gods i emballager og tanke, inklusive klasse 1, i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt. Deltageren skal være i besiddelse af et gyldigt ADR-certifikat. Desuden som minimum have kørekort til traktor (motorredskab).

Pris

For ledige: Prisen for dette kursus er 3279.7 kroner ekskl. moms.

Deltagerpris: Prisen for dette kursus er 415.8 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om ADR Repetition - Grundkursus + Tank + Klasse 1

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.