Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ADR Grundkursus - Vejtransport af farligt gods i emballage

EUC Lillebælt
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
3 dage
Deltid
Startdatoer
Fredericia
16-08-2021  
13-09-2021  
25-10-2021  

Kursusbeskrivelse

ADR Grundkursus - Vejtransport af farligt gods i embalage

Tag et ADR Grundkursus

Bliv kvalificeret til vejtransport af farligt gods i emballage med undtagelse af tilhørende klasse 1 og 7. Dagundervisning med en varighed af 3 dage og få udstedt ADR-bevis. Kun 372 kroner.

Grundkurset i ADR Grundkursus - Vejtransport af farligt gods i emballage omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager (undtaget gods, hørende til klasse 1 og klasse 7) i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Deltageren kan efter gennemført uddannelse, og udstedt ADR-bevis, varetage transport af farligt gods i emballager - med undtagelse af gods hørende til klasse 1 og klasse 7. 

Målgruppe

ADR Grundkursus - Vejtransport af farligt gods i emballage er for personer, der vil uddanne sig i transport af farligt gods i emballager (undtaget gods, hørende til klasse 1 og klasse 7) i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.

Eksamen og diplom

Uddannelse og eksamen i AMU-kurset ADR Grundkursus - Vejtransport af farligt gods i emballagegennemføres i henhold til Beredskabsstyrelsens retningslinjer.

Pris

Prisen for AMU-kurset ADR Grundkursus - Vejtransport af farligt gods i emballage er 372 kroner for deltagere og 2961,10 kroner for ledige.

Om udbyderen

EUC Lillebælt

EUC Lillebælt er et erhvervsuddannelsescenter, hvor du kan tage en erhvervsuddannelse/EUX, AMU-kurser eller en teknisk gymnasial uddannelse. På alle områder står vi for høj faglighed, læring og fællesskab, som du vil opleve både i og uden for undervisningen. Som en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

EUC Lillebælt

Teknikervej 2
7000

Telefon: +45 7920 1111

Få information

Udfyld formularen for mere information om ADR Grundkursus - Vejtransport af farligt gods i emballage

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.