Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Retail - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Akademiuddannelser
3 år
Deltid
Sidste ansøgningsfrist: Start august
Startdatoer
Herning
August/september 
Februar/marts 
Holstebro
August/september 
Februar/marts 

Retail - akademiuddannelse

Tag din akademiuddannelse i retail

Vil du forbedre dine ledelsesevner i retailbranchen? Få redskaberne til at analysere butikkens konkurrencemæssige styrker og svagheder? Og udbygge din viden om de butiksøkonomiske aspekter? Så er akademiuddannelsen i Retail noget for dig.

Uddannelsen henvender sig især til dig, der arbejder som butikschef eller afdelingsleder i retailbranchen. Du kan vælge at gennemføre hele uddannelsen eller kun læse enkelte moduler, der er særligt relevante for dig.

Kort om indholdet på uddannelsen

Uddannelsen lærer dig at analysere, planlægge og gennemføre løsninger inden for konceptstyring, salg og indkøb i detailhandelsvirksomheder. Du får desuden kompetencer inden for kommunikation, driftsoptimering og ledelse. 

Uddannelsen er tilrettelagt som en kombination mellem undervisningsdage på Erhvervsakademiet og netbaseret undervisning, hvor vi støtter dit studie gennem løbende sparring. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser. 

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i retail består af to obligatoriske moduler og en række valgfrie moduler. Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt.

Du kan vælge at læse hele uddannelsen eller kun de moduler, der er særligt relevante for dig. Uddannelsen i sin helhed er et selvstændigt afrundet uddannelsesforløb, der sammen 2 års relevant erhvervserfaring giver afgangsniveau på 120 ECTS point.

Målgruppe

En akademiuddannelse i retail er noget for dig, der ønsker at udbygge din viden om retailbranchen. Måske vil du gerne forbedre dine ledelsesevner eller få analysemæssige redskaber. 

Adgangskrav

Før du tilmelder dig akademiuddannelsen i retail

For at blive tilmeldt et eller flere fagmoduler på efteruddannelsen i retail skal du have én af følgende uddannelsesmæssige baggrunde:

  • en relevant erhvervsuddannelse
  • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • en gymnasial uddannelse
  • en anden relevant uddannelse på samme niveau som ovenstående

Erhvervserfaring er et krav

Derudover er det påkrævet, at du har minimum to års relevant erhvervserfaring. Relevant erhvervserfaring, der er opnået sideløbende med eller under den adgangsgivende uddannelse, medregnes ved optagelse på akademiuddannelsen. 

Pris

Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge dit uddannelsesforløb.

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning


Få information

Udfyld formularen for mere information om Retail - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.