Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Deltid
Åben uddannelse
Herning

Kursusbeskrivelse

Lær om arbejdspsykologi i en organisation

Uddan dig inden for ledelse imens du arbejder og få værktøjerne til at blive en endnu bedre leder.

Kursets indhold

Der kan være mange bolde at holde styr på, når et projekt skal gennemføres succesfuldt. Og uden de rette redskaber kan man hurtigt tabe én eller flere bolde på gulvet. God projektledelse kræver overblik over blandt andet interessenter, økonomi, tidshorisont, kvalitetskrav og mål – og ikke mindst, at du føler dig tilpas i din rolle.

Dit udbytte

Du bliver rustet til at arbejde professionelt og sikkert med alle faser af et projekt, så du kan styre processen sikkert i havn – fra første færd. Du lærer at indgå i udviklingsorienterede og tværfaglige arbejdsprocesser inden for projektstyring. Du kan anvende de lærte teorier og metoder og kan selvstændigt arbejde videre med at udvikle din ledelsespraksis.

Målgruppe

Alle med en interesse for ledelse kan deltage på dette kursus. 

Eksamen og diplom

Før du går til eksamen, er det vigtigt, at du læser eksamensreglerne for din uddannelse. Du kan se eksamensreglementet for fuldtids- og deltidsuddannelser.

På EAMV scanner vi alle afleverede opgaver, som afleveres i WISEflow, i anti-plagiatsystemet URKUND. Det gør vi for at sikre, at eksamensopgaver, som afleveres til bedømmelse i WISEflow, er selvstændigt udarbejdet materiale og at samme materiale ikke indgår i flere bedømmelser.

Alle eksamener på Erhvervsakademi MidtVest foregår digitalt – både mundtlige og skriftlige. Derfor er det nødvendigt, at du som studerende har rådighed over en funktionsdygtig computer.

Faget tæller 10 ECTS-point. 

Om udbyderen

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Få information

Udfyld formularen for mere information om Projektledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.