Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Organisation og arbejdspsykologi

Erhvervsakademi MidtVest
Deltid
Åben uddannelse
Herning
Startdato: Kontakt udbyder for startdato - Herning

Kursusbeskrivelse

Lær om arbejdspsykologi i en organisation

Uddan dig inden for ledelse imens du arbejder og få værktøjerne til at blive en endnu bedre leder.

Dit udbytte og kursets indhold

En organisation er en kompleks størrelse – og det kræver et grundigt kendskab til organisationsstruktur, ledelse, virksomhedskultur og arbejdspsykologi at skabe forandringer og organisationsudvikling, der varer ved.

Du lærer at forstå organisationen og bliver bedre til at forstå, hvordan du motiverer dine medarbejdere. Du forbedrer dine kompetencer inden for ledelsesmæssige, organisatoriske og motivationspsykologiske områder.

Målgruppe

Alle med en interesse for ledelse kan deltage på dette kursus. 

Eksamen og diplom

Før du går til eksamen, er det vigtigt, at du læser eksamensreglerne for din uddannelse. Du kan se eksamensreglementet for fuldtids- og deltidsuddannelser.

På EAMV scanner vi alle afleverede opgaver, som afleveres i WISEflow, i anti-plagiatsystemet URKUND. Det gør vi for at sikre, at eksamensopgaver, som afleveres til bedømmelse i WISEflow, er selvstændigt udarbejdet materiale og at samme materiale ikke indgår i flere bedømmelser.

Alle eksamener på Erhvervsakademi MidtVest foregår digitalt – både mundtlige og skriftlige. Derfor er det nødvendigt, at du som studerende har rådighed over en funktionsdygtig computer.

Faget tæller 10 ECTS-point. 

Om udbyderen

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Få information

Udfyld formularen for mere information om Organisation og arbejdspsykologi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.