Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ledelse i praksis

Erhvervsakademi MidtVest
Startdatoer
Herning
August/september 
Marts 
Holstebro
Marts 
August/september 
Skjern
August/september 
Marts 

Kursusbeskrivelse

Styrk dine kompetencer som leder - Fagmodul i ledelse i praksis

Få gennemslagskraft som leder, skab dig selv et værdifuldt netværk og styrk dit personlige lederskab.

Dit udbytte med fagmodulet

Hvordan leder du forskellige medarbejdertyper? Hvordan styrker du kommunikationen, sikrer motivationen - og styrer uden om konflikter? Uanset om du er ny i lederrollen eller allerede har års erfaring, giver modulet dig den grundlæggende viden om god ledelse. 

Du får indsigt i dine styrker og svagheder som leder, og du bliver i stand til at udvikle din egen ledelsesstil. Du får en forståelse af ledelse, som bygger på moderne og praksisnære ledelsesteorier, ledelsesværktøjer og ledelsesstile. Du lærer samtidig at analysere sammenhængen mellem praksis og teori, så du kan vælge de bedste redskaber fra faget til at anvende i en konkret situation.

Kort om indholdet på uddannelsen

Du vil på lederuddannelsen komme omkring emner som: forandringsledelse, projektledelse, ledelseseffektivitet, kriseledelse, strategi, kommunikation, værdibaseret ledelse, konfliktløsning, synlig ledelse, intern markedsføring, resultatledelse, situationsbestemt ledelse mm.

Uddannelsen er tilrettelagt sådan, at eksempler fra dit og dine medstuderendes arbejdsliv inddrages i undervisningen for netop at sikre det praksisnære, aktualiteten og relevansen. Underviserne på lederuddannelsen har alle stor erfaring fra lederstillinger i erhvervslivet. På den måde giver lederuddannelsen dig fra start teoretiske værktøjer, du kan benytte i dit nuværende job.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i Ledelse består af tre obligatoriske moduler (30 ECTS points) og en række valgfrie moduler (20 ECTS point). Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt (10 ECTS point).

Målgruppe

Modulet er relevant for projektledere, teamledere, mellemledere, virksomhedsledere, personlige coaches med flere. 

Adgangskrav

For at blive optaget på akademiuddannelsen i Ledelse skal du have gennemført en af de følgende uddannelser eller en uddannelse på mindst samme niveau:

  • en relevant erhvervsuddannelse
  • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • en gymnasial uddannelse
  • en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående

Du skal have mindst 2 års erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse.

Pris

Fagmodulet Ledelse i praksis koster 8.400 kr. 

Kontakt os for mere information, så kan vi sammen tilpasse dit uddannelsesforløb.

Om udbyderen

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Telefon: +45 96 27 57 00
www.eamv.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Ledelse i praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Henrik Jørgensen, Department Man...

”Det er så fedt at komme til eksamen i et emne, man selv har valgt. Man er selvfølgelig nervøs, fordi man er så engageret i den enkelte case, men når man så kommer i gang, forsvinder nerverne, og det bliver en rigtig hyggelig oplevelse". 

Læs mere
Tavs Overgaard

”Det har været et helt igennem kanon kursus for mig! Jeg har fået rigtig mange værktøjer med i rygsækken, som vil været til stor hjælp fremad i mit videre virke som leder".

Læs mere