Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ledelse - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Akademiuddannelser
3 år
Sidste ansøgningsfrist: Start august
Startdatoer
Herning
August/september 
Marts 
Holstebro
August/september 
Marts 
Skjern
August/september 
Marts 

Kursusbeskrivelse

Tag en akademiuddannelse i ledelse

Få gennemslagskraft som leder, skab dig selv et værdifuldt netværk og styrk dit personlige lederskab.

Dit udbytte med uddannelsen

På akademiuddannelsen i Ledelse bliver du klædt på til at varetage et strategisk og praktisk lederskab.

Du bliver i stand til at finde løsninger på problemstillinger i organisationen, effektuere organisatoriske forandringer og gennemføre strategisk udvikling. Vi arbejder desuden med at finde frem til din personlige ledelsesstil.

Kort om indholdet på uddannelsen

Du vil på lederuddannelsen komme omkring emner som: forandringsledelse, projektledelse, ledelseseffektivitet, kriseledelse, strategi, kommunikation, værdibaseret ledelse, konfliktløsning, synlig ledelse, intern markedsføring, resultatledelse, situationsbestemt ledelse mm.

Uddannelsen er tilrettelagt sådan, at eksempler fra dit og dine medstuderendes arbejdsliv inddrages i undervisningen for netop at sikre det praksisnære, aktualiteten og relevansen. Underviserne på lederuddannelsen har alle stor erfaring fra lederstillinger i erhvervslivet. På den måde giver lederuddannelsen dig fra start teoretiske værktøjer, du kan benytte i dit nuværende job.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i Ledelse består af tre obligatoriske moduler (30 ECTS points) og en række valgfrie moduler (20 ECTS point). Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt (10 ECTS point).

Du kan vælge at gennemføre hele uddannelsen eller læse enkelte moduler. En fuld akademiuddannelse i Ledelse har et omfang af 60 ECTS point. Du har mulighed for at læse den fulde uddannelse på daghold eller som enkeltmoduler om aftenen.

Adgangskrav

For at blive optaget på akademiuddannelsen i Ledelse skal du have gennemført en af de følgende uddannelser eller en uddannelse på mindst samme niveau:

  • en relevant erhvervsuddannelse
  • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • en gymnasial uddannelse
  • en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående

Erhvervserfaring er et krav

Du skal have mindst 2 års erhvervserfaring efter gennemført adgangsgivende uddannelse. Relevant erhvervserfaring, der er opnået sideløbende med eller under den adgangsgivende uddannelse, medregnes i denne forbindelse. 

Pris

Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Om udbyderen

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning


Få information

Udfyld formularen for mere information om Ledelse - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Kenneth Jesper Andersen, Team Co...

”Jeg kan varmt anbefale AU-uddannelsen i ledelse. Jeg har rykket mig meget som person, og min opfattelse af ledelse som et håndværk. Jeg har haft stor gavn af den gode undervisning med gruppeopgaver og spændende cases."

Læs mere