Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Kommunikation og formidling - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Startdatoer
Herning
Februar/Marts 
August/September 

Kursusbeskrivelse

Vil du gerne være bedre til at finde og bruge den gode historie i din kommunikation? Til at skabe sammenhæng mellem kommunikation og målgruppe? Og vil du lære at udnytte de sociale medier på bedst mulig vis i din kommunikation? Så skal du overveje akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling.

Med videreuddannelsen i kommunikation og formidling bliver du klædt på til at analysere, planlægge og gennemføre større kommunikationsopgaver både online og offline.

Uddannelsen henvender sig til dig, der gerne vil arbejde strategisk og praktisk med kommunikation og formidling. Du kan vælge at læse hele uddannelsen eller nøjes med enkelte moduler, der er særligt relevante for dig.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, der gerne vil arbejde digitalt og praktisk med kommunikation, formidling og fundraising. Du kan vælge at læse hele Akademiuddannelsen eller nøjes med enkelte fagmoduler, der er særligt relevante for dig.

Adgangskrav

Adgang til optagelse på modulet er betinget af, at du har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med:

  • En relevant erhvervsuddannelse
  • En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • En gymnasial uddannelse
  • En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående.

Du skal desuden have mindst to års relevant erhvervserfaring.

Vi kan optage dig, som ikke kan opfylde disse uddannelsesmæssige krav, men som ud fra en konkret vurdering skønnes at have de rette uddannelsesmæssige forudsætninger. Herudover kan vi optage dig, som har realkompetencer, der svarer til adgangsbetingelserne.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen afhænger af, hvilke moduler du vælger. Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Om udbyderen

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Telefon: +45 96 27 57 00
www.eamv.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Kommunikation og formidling - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: