Vis finduddannelse.dk som: Mobile

kommunikation i praksis

Erhvervsakademi MidtVest
Kontakt for mere information
Deltid
Sidste ansøgningsfrist: Start februar
Akademiuddannelser
Herning
Startdato: Februar/marts - Herning

Kursusbeskrivelse

Fagmodul i kommunikation i praksis

Vil du gerne være bedre til at finde og bruge den gode historie i din kommunikation? Til at skabe sammenhæng mellem kommunikation og målgruppe? Så skal du overveje et fagmodul i kommunikation i praksis.

Kort om indholdet på uddannelsen

Uddannelsen giver dig både redskaber til at arbejde strategisk med kommunikation og udføre praktiske formidlingsopgaver. Du bliver klogere på alt fra kommunikation i trykte medier til digital kommunikation på hjemmesider og sociale medier.

Uddannelsen er tilrettelagt som en kombination mellem undervisningsdage på Erhvervsakademiet og netbaseret undervisning, hvor vi støtter dit studie gennem løbende sparring. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Fagmodulets indhold

Du lærer at begå dig inden for digital kommunikation og arbejde strategisk med din virksomheds tilstedeværelse online. Du opnår en forståelse for, hvad der er godt og relevant indhold på forskellige digitale platforme, og du får konkrete værktøjer til at begå dig inden for digital kommunikation.

Content Marketing handler om at skabe langsigtede relationer og efterspørgsel ved at levere relevant og værdifuldt indhold for kunden, som øger kendskabsgraden og loyaliteten over for din virksomhed.

Din fremtid med kommunikation og formidling

Med en hel akademiuddannelse i Kommunikation og formidling eller enkelte moduler herfra får du værdifuld viden, som du kan bruge til at forbedre kommunikationen på din nuværende arbejdsplads.

Uddannelsen kan også skærpe din kommunikationsprofil og åbne nye karrieredøre.

Det kunne eksempelvis være som:

  • Kommunikationsmedarbejder
  • Medierådgiver
  • Webredaktør

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, der gerne vil arbejde strategisk og praktisk med kommunikation, formidling og fundraising. 

Adgangskrav

Adgang til optagelse på modulet er betinget af, at du har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med:

  • En relevant erhvervsuddannelse
  • En relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • En gymnasial uddannelse
  • En anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående.

Du skal desuden have mindst to års relevant erhvervserfaring.

Vi kan optage dig, som ikke kan opfylde disse uddannelsesmæssige krav, men som ud fra en konkret vurdering skønnes at have de rette uddannelsesmæssige forudsætninger. Herudover kan vi optage dig, som har realkompetencer, der svarer til adgangsbetingelserne.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen afhænger af, hvilke moduler du vælger. Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Fagmodulet i kommunikation og praksis koster 6900 kr.

Om udbyderen

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Telefon: +45 96 27 57 00
www.eamv.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om kommunikation i praksis

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: