Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Informationsteknologi - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Akademiuddannelser
3 år
Deltid
Sidste ansøgningsfrist: Start august
Startdatoer
Herning
August/september 
Februar/marts 
Holstebro
Februar/marts 
August/september 

Kursusbeskrivelse

Akademiuddannelse i informationsteknologi

Synes du, det er spændende at arbejde med programudvikling? Og vil du gerne have en efteruddannelse i informationsteknologi, der gør dig stærk både teoretisk og praktisk, når det gælder it? Så er en akademiuddannelse i Informationsteknologi noget for dig.

Uddannelsen henvender sig til dig, som er interesseret i programmering og systemudvikling. Med en kompetencegivende videreuddannelse i informationsteknologi bliver du den medarbejder, der kan imødekomme virksomhedens behov på it-området.

Kort om indholdet på uddannelsen

Du får undervisning i, hvordan software er konstrueret, og lærer, hvordan det er muligt at lave software, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Uddannelsen i informationsteknologi giver dig desuden en indføring i, hvilke informationssystemer virksomheder kan anvende, og hvordan udviklingen ser ud inden for informationsteknologien.

Der er stor efterspørgsel på medarbejdere og eksterne konsulenter, der kan skabe og vedligeholde de elektroniske systemer, som holder styr på informationer i virksomheden.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen i Informationsteknologi er inddelt i obligatoriske og valgfrie moduler samt et afsluttende afgangsprojekt.

Ønsker du at gennemføre hele uddannelsen, tager det typisk 3 år på deltid. Uddannelsen er tilrettelagt sådan, at du kan passe dit arbejde sideløbende med undervisningen. For dig, der ikke ønsker at tage den fulde akademiuddannelse i Informationsteknologi, er det også muligt kun at tage enkelte fag.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til dig, som er interesseret i programmering og systemudvikling.

Pris

Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge dit uddannelsesforløb.

Om udbyderen

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning


Få information

Udfyld formularen for mere information om Informationsteknologi - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.