Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Finansiel Rådgivning - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Akademiuddannelser
3 år
Deltid
Sidste ansøgningsfrist: Start august
Startdatoer
Herning
August/september 
Februar/marts 

Finansiel Rådgivning - akademiuddannelse

Akademiskuddannelse i finansiel rådgivning

Vil du være ejendomsmægler? Rådgive kunder i en bank? Eller arbejde med revision i en virksomhed? Med en akademiuddannelse i Finansiel rådgivning er der mange veje at gå.

Dit udbytte med uddannelsen

Uddannelsen giver dig teoretisk og metodisk viden om økonomi, så du bliver i stand til at rådgive privatpersoner og erhvervsvirksomheder. Har du gennemført akademiuddannelsen i finansiel rådgivning, har du fremadrettet mulighed for at blive certificeret som finansiel rådgiver eller for at tage uddannelsen til ejendomsmægler.

Uddannelsen henvender sig til dig, der allerede har erhvervserfaring fra området og ønsker yderligere kompetencer inden for fx bankrådgivning, ejendomshandel og revision.

Indholdet på uddannelsen

Akademiuddannelsen i Finansiel rådgivning er skabt i samarbejde med Realkreditrådet, Forsikring og Pension, Dansk Ejendomsmæglerforening, Ejendomsforeningen Danmark, Foreningen Registrerede Revisorer og Finansrådet og er dermed tilpasset branchens behov. Uddannelsen er desuden den naturlige studiemæssige overbygning på en basisuddannelse inden for den finansielle sektor.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen har to obligatoriske moduler - erhvervsjura i den finansielle sektor og samfundsøkonomi. Derudover kan du vælge en bestemt studieretning, hvorved du har mulighed for at tilpasse dit studieforløb. Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt.

Du kan vælge at specialisere dig inden for én af følgende tre uddannelsesretninger:

  • Bank og realkredit
  • Ejendomsmægler
  • Revision

Du kan gennemføre hele akademiuddannelsen i finansiel rådgivning eller kun læse enkelte moduler, der er særligt relevante for dig. 

Adgangskrav

Hvordan kommer du ind på akademiuddannelsen i finansiel rådgivning?

For at blive optaget på akademiuddannelsen i finansiel rådgivning skal du have gennemført en af de følgende uddannelser eller en uddannelse på mindst samme niveau:

  • en relevant erhvervsuddannelse
  • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • en gymnasial uddannelse
  • en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående

Erhvervserfaring er et krav

Derudover er det påkrævet, at du har minimum to års relevant erhvervserfaring. Relevant erhvervserfaring, der er opnået sideløbende med eller under den adgangsgivende uddannelse, medregnes i denne forbindelse. 

Mulighed for dispensation

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravene, kan du evt. få dispensation. Det sker på baggrund af en individuel kompetencevurdering.

Merit er en mulighed

Hvis du har taget nogle merkonomfag efter den gamle uddannelsesordning, kan der være mulighed for at få merit (fritagelse) for visse fag.

Pris

Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Få information

Udfyld formularen for mere information om Finansiel Rådgivning - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.