Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Energiteknologi - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Startdatoer
Herning
September 
Februar 

Energiteknologi - akademiuddannelse

Tag en AU i Energiteknologi ved Erhvervsakademi MidtVest

Dit udbytte med uddannelsen

Vil du arbejde med energieffektivisering og vedvarende energiformer inden for konstruktions- og installationsområdet? Og få kompetencerne til at optimere energiforsyningen i for eksempel klimaanlæg, luftvarmeanlæg og varmepumper? Så er akademiuddannelsen i Energiteknologi noget for dig.

Akademiuddannelsen i Energiteknologi giver dig kompetencerne til at kunne rådgive om energieffektivisering og varetage opgaver inden for konstruktions- og installationsbrancherne. Du lærer desuden at inddrage nye vedvarende energiformer.

Kort om indholdet på uddannelsen

Som energiteknolog bliver du et vigtigt bindeled mellem mange forskellige fagområder og bliver i stand til at varetage mange forskellige opgaver inden for el- og vvs-området.

Uddannelsen er tilrettelagt som en kombination mellem undervisningsdage på Erhvervsakademiet og netbaseret undervisning, hvor vi støtter dit studie gennem løbende sparring. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Energiteknologiuddannelsens indhold

Akademiuddannelsen i energiteknologi er inddelt i en række obligatoriske og valgfrie fagmoduler samt et afsluttende afgangsprojekt. Ønsker du at gennemføre hele uddannelsen, tager det typisk 3 år på deltid. Uddannelsen er tilrettelagt sådan, at du kan passe dit arbejde sideløbende med undervisningen.

For dig, der ikke ønsker at tage den fulde akademiuddannelse i energiteknologi, er det også muligt kun at tage enkelte fag.

Adgangskrav

Hvordan kommer du ind på energiteknologiuddannelsen?

For at blive tilmeldt et eller flere fagmoduler på efteruddannelsen i Energiteknologi skal du have én af følgende uddannelsesmæssige baggrunde:

  • Relevant erhvervsuddannelse
  • Relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • Gymnasial uddannelse med matematik og fysik på niveau C
  • En anden relevant uddannelse på samme niveau som ovenstående

Erhvervserfaring er et krav

Derudover er det påkrævet, at du har minimum to års relevant erhvervserfaring inden for brancherne byggeri, datakommunikation eller elektronik og svagstrøm.

Relevant erhvervserfaring, der er opnået sideløbende med eller under den adgangsgivende uddannelse, medregnes i denne forbindelse.

Mulighed for dispensation

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravene, kan du evt. få dispensation. Det sker på baggrund af en individuel kompetencevurdering.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen afhænger af, hvilke moduler du vælger. Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Telefon: +45 96 27 57 00
www.eamv.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Energiteknologi - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: