Vis finduddannelse.dk som: Mobile

El-installation - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
2 år
Deltid
Sidste ansøgningsfrist: Start februar
Akademiuddannelser
Herning
Startdato: Opstart i februar og september - Herning

El-installation - akademiuddannelse

Bliv autoriseret el-installatør med en akademiuddannelse

Har du en drøm om at blive autoriseret el-installatør? Ønsker du at bygge oven på din faglighed og styrke dine kompetencer? Og brænder du for at lede andre mennesker og påtage dig ansvaret for længerevarende installationsprojekter? Så er akademiuddannelsen i el-installation noget for dig.   

Kort om indholdet på uddannelsen

Uddannelsen introducerer dig til grundlæggende problemstillinger inden for bygningsautomatik og –installationer. Du lærer at installere og varetage driften af systemer inden for stærkstrømsteknik, og du kommer til at prøve kræfter med el-installation i forskellige typer af bygninger som for eksempel etageejendomme og industribygninger.

Fagligt indhold på AU i el-installation

Akademiuddannelsen i el-installation består af en række obligatoriske fagmoduler, valgfag og et afsluttende afgangsprojekt. En fuld akademiuddannelse i el-installation svarer til 60 ECTS-points og tager typisk 2 år på deltid. 

For dig, der ikke ønsker at tage den fulde akademiuddannelse i el-installation, er det også muligt kun at tage enkelte fag. 

Målgruppe

Akademiuddannelsen i el-installation er en uddannelse for dig, der er beskæftiget med el i forvejen og gerne vil udvikle dig fagligt. Uddannelsen kan give dig el-autorisation og kvalificerer dig til at tilrettelægge og styre udførelsen af el-tekniske installationer. Og så får du værktøjer med i bagagen, der gør dig i stand til at håndtere ansvaret for andre medarbejdere.

Adgangskrav

Før du tilmelder dig AU i el-installation

For at blive tilmeldt på fagmoduler fra akademiuddannelsen i el-installation er det et krav, at du har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse. Uddannelser, der anses for at være relevante i denne sammenhæng, er:

  • Automatik- og procesuddannelsen
  • Elektriker, bygningsautomatik
  • Elektriker, installationsteknik
  • Elektriker, kommunikationsteknik
  • Elektriker, styrings- og reguleringsteknik
  • Elektrikeruddannelse 1: 4 år
  • Elektrikeruddannelse 2: 4,5 år
  • Elektronik- og svagstrømsuddannelsen

Der kan desuden gives adgang til studerende, der har taget en grunduddannelse for voksne inden for de samme fagområder som beskrevet ovenover. 

Erhvervserfaring er et krav

Vær opmærksom på, at du skal have mindst 2 års erfaring fra installationsbranchen eller en anden relevant branche efter gennemført adgangsgivende uddannelse for at blive optaget på akademiuddannelsen i el-installation.

Mulighed for dispensation

Hvis du ikke opfylder adgangskravene, kan du evt. optages på dispensation eller på baggrund af en individuel kompetencevurdering.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen afhænger af, hvilke moduler du vælger. Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Telefon: +45 96 27 57 00
www.eamv.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om El-installation - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.