Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Automation og Drift - akademiuddannelse

Erhvervsakademi MidtVest
Startdatoer
Herning
August/september 
Februar/marts 

Automation og Drift - akademiuddannelse

Bliv klar til fremtidens intelligente anlæg med en AU i Automation og Drift

Automation får større og større betydning i vores hverdag. Det gælder for eksempel på energiområdet, i velfærdssektoren, inden for offshore og i den industrielle produktion.

Dit udbytte med uddannelsen

Med en akademiuddanelse i Automation og Drift bliver du med praktiske og teoretiske opgaver forberedt på din hverdag på arbejdsmarkedet. På uddannelsen har du mulighed for at specialisere dig indenfor industri eller off-shore, olie og gas. Som færdiguddannet vil du typisk arbejde som selvstændig eller som rådgiver i produktionsvirksomheder eller hos leverandører og underleverandører til offshoreanlæg. 

Kort om indholdet på uddannelsen

Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser. Uddannelsen er tilrettelagt, så du fortsat vil kunne varetage dit nuværende arbejde.

Uddannelsen er tilrettelagt som en kombination mellem undervisningsdage på Erhvervsakademiet og netbaseret undervisning, hvor vi støtter dit studie gennem løbende sparring. Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Uddannelsens opbygning

Akademiuddannelsen består af obligatoriske, valgfrie samt retningsspecifikke moduler. Du kan vælge mellem to forskellige studieretninger at specialisere dig i. Uddannelsen afsluttes med et afgangsprojekt.

Du kan vælge at gennemføre hele uddannelsen eller læse enkelte moduler, der er særligt relevante for dig.

Målgruppe

Uddannelsen er målrettet elektrikere, elektronikmekanikere, procesoperatører, automatikteknikere og andre med relevant erhvervsuddannelse eller studentereksamen har adgang til uddannelsen.

 

Adgangskrav

Adgang til optagelse på uddannelsen er betinget af, at du har gennemført en relevant adgangsgivende uddannelse mindst på niveau med:

  • en relevant erhvervsuddannelse
  • en relevant grunduddannelse for voksne (GVU)
  • en gymnasial uddannelse
  • en anden relevant uddannelse på mindst samme niveau som ovenstående.

Du skal desuden have mindst to års relevant erhvervserfaring.

Vi kan optage dig, som ikke kan opfylde disse uddannelsesmæssige krav, men som ud fra en konkret vurdering skønnes at have de rette uddannelsesmæssige forudsætninger. Herudover kan vi optage dig, som har realkompetencer, der svarer til adgangsbetingelserne.

Pris

Prisen for akademiuddannelsen afhænger af, hvilke moduler du vælger. Kontakt os for mere information, så kan vi sammen planlægge din uddannelse.

Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVests efteruddannelser og kurser er for dig, der ønsker at dygtiggøres inden for din branche - imens du arbejder. Du vælger selv, om du vil tage et enkelt kursus, der er særligt interessant for dig, eller læse en hel efter- og videreuddannelse.Kurserne er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Erhvervsakademi MidtVest

Erhvervsakademi MidtVest

Gl. Landevej 2
7400 Herning

Telefon: +45 96 27 57 00
www.eamv.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Automation og Drift - akademiuddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: