Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jeg ville gerne blive bedre til mit fag og lære noget, som jeg kan bruge i min dagligdag

Hvorfor valgte du at studere hos Erhvervsakademi Aarhus?

Jeg arbejder som bogholder, men er uddannet kontorassistent. Derfor ville jeg gerne blive bedre til mit fag og lære noget, som jeg kan bruge i min dagligdag. Jeg må indrømme, at jeg ikke vidste meget om akademiuddannelser, men jeg fandt det tilfældigvis på nettet, og så synes jeg, det lød spændende.

Hvorfor valgte du at studere Økonomistyring i praksis?

Det er et obligatorisk fag til min uddannelse, som er en akademiuddannelse i økonomi og ressourcestyring.

Hvordan er din oplevelse af undervisningen?

Jeg er meget positivt overrasket. Vores underviser startede med at fortælle, at vi nok ville blive frustrerede, da det er et 'snakke-fag' fremfor et fag med opgaver, hvor der kan sættes to facit-streger under (det kan vi bogholdere jo så godt lide). Og han fik ret. Jeg var meget frustreret i starten, men nu kan jeg virkelig mærke, at jeg har flyttet mig og lært utrolig meget, som jeg kan tage med mig i mit arbejde.

Jeg har fået en rigtig stor indsigt i økonomistyring, og hvordan du kan optimere denne. Og jeg er allerede begyndt at forbedre økonomistyringen på mit arbejde, så det er helt fantastisk!

Hvordan bruger du uddannelsen i din hverdag?

Jeg bruger især budgetterings-delen, og vi er faktisk ved at ændre vores budget, så det bliver mere optimalt.

Har du et godt råd til andre, der overvejer at studere Økonomistyring i praksis?

De må ikke blive skræmt over, at det er et snakke-fag. Når du har vænnet sig til det, og er kommet over frustrationen, så giver det utrolig meget. Og så synes jeg, at du skal gøre dig selv den tjeneste at have Erhvervsøkonomi i semestret lige før Økonomistyring i praksis. For det er egentlig en viderebygning på Erhvervsøkonomi, så det er godt at have det i frisk erindring.
Læs mere om Akademiuddannelse i økonomi- og ressourcestyring

Bestil information


Kom I kontakt med Erhvervsakademi Aarhus
Ingen omkostninger eller forpligtigelser