Her fik jeg smag for coaching og lyst til at arbejde med det professionelt

Certificeret Organisationscoach

Jeg tog uddannelsen, fordi jeg var kommet til at snuse til organisationscoaching, da jeg i 2013 tog en akademiuddannelse i ledelse på Erhvervsakademi Aarhus og havde valgfaget ’coaching i organisationer’. Her fik jeg smag for coaching og lyst til at arbejde med det professionelt.

Jeg er 100 pct. praktiker og ikke boglig. Derfor var denne praktiske uddannelsesform lige noget for mig. Det var en AHA-oplevelse at komme ud i den virkelige verden og coache fremmede personer. Jeg coachede alt lige fra administrerende direktører til sekretærer i store virksomheder som Nordea og Videncentret for Landbrug.

Jeg brugte altid en hel dag i virksomheden og vidste ikke noget om personernes problemer på forhånd. Det kunne handle om alt lige fra motivation og knas med chefen, til hvordan arbejdspladsen kunne opnå et bedre samarbejdsklima.

Jeg coachede både grupper og individuelt. Alt blev optaget på video og efterfølgende evalueret af min underviser, hvilket jeg lærte meget af. Coaching er et håndværk. Derfor lærer man det bedst ved at komme ud og få træning. Det var ekstrem lærerigt, at jeg allerede under uddannelsen opdagede, at jeg kunne gøre en forskel.

Mange coachuddannelser har fokus på 1-1-coaching og det private og personlige. Denne uddannelse har fokus på, hvordan man coacher professionelt i en virksomhed og kan være med til at forbedre det mentale arbejdsmiljø og virksomhedens bundlinje.

Trine Dixen

Rejsekonsulent, Blixen Tours A/SLæs mere om Erhvervsakademi Aarhus

Bestil information


Kom I kontakt med Erhvervsakademi Aarhus
Ingen omkostninger eller forpligtigelser