Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Forandringsledelse - Online

Erhvervsakademi Aarhus
6 uger
Kursus
Online
8.900 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Forandringsledelse for ledere | Online undervisning

Bliv klædt på til at håndtere forandringer og en god trivsel. Lær om forandringsledelse for ledere OG medarbejdere - hjemmefra via fjernundervisning

Forandringer ER svære - og med implementering af nye teknologier, løbende ændring af strategier, nye processer, organisationsændringer, øget tidspres og større kompleksitet i forandringer kan det være en udfordring at bevare overblikket og trivslen, når bølgerne går højt.

Håndteringen af forandringer er efterhånden en af de absolut vigtigste discipliner og afgørende for succes eller fiasko.

Forandringsledelse er ikke bare 3 slides på et fredagsmøde. Forandringer skal gøres levende, og der skal kunne bygge bro mellem teori og praksis. Det kræver en dyb forståelse for forandringers dna og intensiv træning i, hvordan både ledere og medarbejdere sætter værktøjskassen i samspil.


Dit udbytte af online kurset Forandringsledelse

På dette forløb styrkes du i at påvirke og skabe succesfulde forandringer, så det fungerer i dagligdagen. Du klædes på til at gøre forandringer meningsfulde og levende - både i en konkret forandringssituation eller igangsætte udviklingen af en kultur, der er mere agil, modig og hurtig.

Når du er færdig med 'forandringsledelse', kan du:

  • have en aktiv deltagelse i at skabe succesfulde forandringer og skabe resultater
  • tackle og imødekomme de reaktioner, der stort set altid opstår før og under forandringsforløb


Indhold på kurset

På kurset gennemgås forskellige emner inden for forandringsledelse:

  • Forandringsprocessen: Hvad er den typiske forandringscyklus, og hvilke håndtag kan med fordel komme i spil i de forskellige faser. Hvordan gør du - og hvad er effekten af de forskellige tilgange?
  • Den menneskelige faktor: Forståelsen for de menneskelige reaktioner på forandringer, hvordan du kan arbejde med at imødekomme forskellige reaktioner og i samspil skabe motivation og trivsel. Fokus på adfærdsdesign og hvordan vi som mennesker ændrer vaner og skaber ny adfærd i praksis.
  • Leder- og medarbejderroller: Fokus på styrker og svagheder i de forskellige roller, der er behov for i forskellige situationer
  • Indsigt og træning, der klæder dig på til at påvirke forløbet til succesfulde forandringer og skabe resultater.
  • Case og simulering, der viser dig konsekvenserne af forskellige beslutninger, og skærper dine erfaringer, inden du skal øve dig i den virkelige verden
  • Du får din egen personlige personprofil med dyb indsigt i dine egne præferencer - og hermed kendskab til dine styrker og mulige svagheder, som du skal være opmærksom på i forandringssituationer

Undervisningen er bygget op omkring en række live webinarer kombineret med virtuelt gruppearbejde. Vi styrker læringen gennem online baseret og praksisnære virksomhedsspil - og udnytter hermed alle de fordele, som gamification og simulering giver et læringsforløb.

Du forstår teorierne bedre, du kan se dem i en sammenhæng, og du vil gennem simuleringen og diskussionerne langt bedre være i stand til at omsætte teorien til praktisk anvendelse i din hverdag.

Udover egen forberedelse af den udvalgte litteratur anvendes læringsvideoer, løsning af individuelle opgaver samt online gruppeopgaver.

Målgruppe

Forandringsledelse er for alle ledere og medarbejdere, der er involveret i forandringsprocesser.

Eksamen og diplom

‘Forandringsledelse' giver 10 ECTS point. Du afslutter forløbet med en mundtlig eksamen via videokonference, kombineret med en erhvervscase. Du får karakter efter 7-trinsskalaen.

Pris

Prisen for dette kursus er 8.900 kroner. 

Om udbyderen

Uddannelse i Århus - HR, kommunikation, ledelse og meget mere

Efteruddannelse og kurser ved Erhvervsakademi Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder kompetencegivende uddannelser, kurser og skræddersyede forløb til virksomheder inden for følgende områder: Finans Indkøb og logistik Innovation, produktudvikling og produktion Informationsteknologi, softwarekonstruktion og webdesign Kommunikation og formidling Laboratorie- og bioteknologi Ledelse og HR Retail Salg og markedsføring Skatter og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Erhvervsakademi Aarhus

Sønderhøj 30
8260 Viby

Telefon: +45 7228 6000
www.eaaa.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Forandringsledelse - Online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: