Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Practitioner Class 3 - Instinktive undertyper

Enneagraminstituttet
Kursus
2 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 05-10-2022
Startdatoer
Aalborg
06-10-2022 09:00  (Dansk)
3.500 DKK
05-11-2022 09:00  (Dansk)
3.500 DKK
12-01-2023 09:00  (Dansk)
3.500 DKK

Kursusbeskrivelse

Practitioner Class 3 - Instinktive undertyper

Practitioner Class 3 - Instinktive undertyper

Med dette kursus lærer du om de tre underliggende stærke instinkter, der løbende driver og aktiverer forskellige mennesketypers mønstre.

Personligheden og egoet rummer en række (mere eller mindre hensigtsmæssige) strategier, som skal sikre vores behov på disse 3 vigtige områder af livet. Det hele handler om grundlæggende behov, vi alle har. Forskellige som vi er - også udover typemæssigt - har vi forskellige forhold til de 3 instinkter og deres indflydelse på vores liv, vores prioriteringer og valg fra dag til dag.

Kursets indhold

Som et af de helt store emner i Enneagrammet bruger vi to hele dage på at gå i dybden med, hvordan typerne håndterer behovsopfyldelse på de tre områder af livet, instinkterne står for:

 • Selvopretholdelse
 • Socialt liv
 • 1:1 - intime relationer

Forskellige typer af mennesker

 • Nogle mennesker har stort fokus på de fundamentale ting i livet; hjem, bolig, økonomi, sundhed, krop, motion og selvpleje - Redebyggere
 • Andre prioriterer i højere grad socialt engagement og forbindelser, deltagelse i grupperinger, samvær og fokuserer på sin plads i disse sammenhænge - Navigatører
 • Andre - igen - har deres forkærlighed i de nære relationer - typisk parforholdet. De søger det intense i oplevelser og med andre mennesker - Seksuelle/1:1 typer

Hvert af disse livsområder er vigtige for os alle. Samtidig er vi typisk lidt overfokuseret på ét af dem, ubevidste/blinde i forhold til et andet og måske lidt ligeglade med det sidste.

For virkelig at lykkes og trives i livet må vi forstå, at disse områder alle spiller en rolle - og de på mange måder forudsætter hinanden - eller i hvert fald kan supplere hinanden og dermed sikre vores trivsel samt at vi fungerer optimalt - såvel arbejdsmæssigt som privat.

Forstå typerne bedre

På dette kursus dykker vi helt ned i udforskning af vores forhold til de 3 instinkter, som hver rummer 3 underliggende zoner - med igen hver 5 domæner. Så der er basis for en dybdegående indsigt i dig selv og andre mennesker.

Du får mulighed for at teste dit forhold til alle 15 underkategorier pr instinkt - og dermed dit forhold til de 3 instinkter og afgøre din undertype. Du vil sætte og arbejde med mål omkring væsentlige forandringer på de relevante områder samt balancere de 3 instinkter i forhold til hinaden.

Vigtigt i dit arbejde men også i livet

Dette emne er meget relevant for vores vigtige relationer i livet. Du vil få langt større forståelse for- og styrket dine relationer til din partner, dine børn, venner, familiemedlemmer, kolleger og andre, som spiller store roller i dit liv.

Målgruppe

Dette kursus i Practitioner Class 3 - Instinktive undertyper er for dig, der søger grundig indføring i Enneagrammet med specifikt fokus på:

 • Uddybning og nuancering af typerne
 • Generel trivsel i livet
 • Opfyldelse af behov på alle livsområder
 • Parforhold - og andre vigtige relationer (også arbejdsmæssigt)
 • Rummelighed overfor andre
 • Typegenkendelse

Emnerne er relevante såvel arbejdsmæssigt som privat.

Der er altid stort fokus på din egen personlige udvikling.

Forudsætning for at deltagelse

Deltagelse på Practitioner Classes forudsætter, at du har grundlæggende indsigt i Enneagrammet som model og de 9 typer i bred forstand.

Practitioner Classes er overbygningen på Enneagram Basic hos os, men du kan deltage, hvis du har tilsvarende kursus/uddannelse. Kontakt os for evt. sparring om dine muligheder.

Om udbyderen

Enneagraminstituttet

Eneste udbyder i Nordjylland af Branchegodkendte Enneagram uddannelser. Enneagraminstituttet har mange års erfaring fra åbne kurser og uddannelser, hvor størstedelen af deltagerne kommer fra virksomheder og institutioner, som søger kompetencer eller uddannelse indenfor fx: Ledelse Coaching Kommunikation Konflikthåndtering Selvledelse, personlig udvikling...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Practitioner Class 3 - Instinktive undertyper
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Enneagraminstituttet

Maren Turis Gade 2, 2

Telefon: 20 41 16 77

Få information

Udfyld formularen for mere information om Practitioner Class 3 - Instinktive undertyper

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.