Tag en Master Coach uddannelse

Coaching handler om at flytte andre mennesker

Er du certificeret coach, og beskæftiger du dig med coaching og personlig udvikling i dit daglige arbejde? Ønsker du at udvikle dine kompetencer som coach og bygge videre på dine færdigheder? 
Viser 1-20 af 24
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 24
1
2

Styrk dine kompetencer med en Master coachuddannelse

Master coachuddannelsen er en videre- og efteruddannelse for dig, der er certificeret coach eller beskæftiger dig med coaching i dit daglige arbejde. Med en Master coachuddannelse får du mulighed for at bygge videre på dine færdigheder inden for coaching, lære om de nyeste tendenser samt udfordre dig selv i nye situationer. Derudover er livslang læring en god ting, da det er vigtigt, at du som erhvervsaktiv er i konstant udvikling og opdateret på, hvad der sker inden for dit felt.

Dit udbytte med en Master coachuddannelse

Som beskrevet ovenfor findes der en række gode grunde til at tage en Master coachuddannelse.

Du får blandt andet: 

  • Avancerede coachingteknikker
  • Træning i storytelling
  • Træning i formidling og præsentationsteknik
  • Værktøjer inden for NLP i forbindelse med personlig udvikling og forandring
  • Undervisning i forhandling & konfliktløsning

Master coachuddannelsen er i bund og grund en uddybning af de teknikker og værktøjer, du har lært i forbindelse med din certificering. På masteruddannelsen får dine kompetencer et nyt løft, og du vil få en dybere forståelse for, hvad der virker inden for coaching, og hvordan du kan bruge det i forskellige situationer. 

Master coachuddannelse i NLP

NLP er en gren inden for coaching, som er repræsenteret i vores kursusudbud. NLP står for neurolingvistisk programmering og betegnes også som sindets sprog. Uddannelser i NLP fokuserer på,  hvordan menneskers tanker og følelser hænger sammen, og hvordan teknikker inden for NLP kan ændre måden, vi agerer og handler på i forskellige situationer. NLP kan bruges særligt i forbindelse med personlige udvikling, håndtering af traumer og til at nedbryde negative vaner og adfærdsmønstre.

Klik her for at læse mere om NLP og se vores liste over kurser og uddannelser i NLP. 

Master Coach uddannnelse

Undervisning og indhold på Master coachuddannelsen

Master coachuddannelsen findes i mange afskygninger, og vi har en bred vifte af uddannelser repræsenteret på vores side.

Det er generelt uddannelsernes primære fokus, at de skal være anvendelsesorienterede, så du opnår nye kompetencer og udvikler dine færdigheder inden for coaching og personlig udvikling. Uddannelserne vil derfor som oftest bestå af en kombination af teori og praktiske øvelser, så du lærer at arbejde med de nye værktøjer i praksis. På den måde sikrer du, at du er godt klædt på til at bruge det, du har lært, i dit daglige arbejde og hverdagsliv. 

Hvem henvender en Master coachuddannelse sig til?

Uddannelsen henvender sig til en bred målgruppe, men i og med, at det er en master-uddannelse vil det også være forventet, at du har gennem tidligere uddannelser eller kurser har erfaring med coaching. Størstedelen af vores uddannelser kræver også, at du er certificeret coach. 

Nogle uddannelser har særlige adgangskrav og henvender sig til en primær, specifik målgruppe. Du kan læse mere om dette under den enkelte kursusbeskrivelse. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen