Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ICI Teamcoachuddannelse

EmpowerMind
Udbyder: EmpowerMind plus
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 8 dage
Kurset afholdes på: Dansk
Startdatoer
København
05-04-2018   (Dansk)
23.750 DKK
Søborg
13-11-2018   (Dansk)
23.750 DKK

ICI Teamcoachuddannelse

Teamcoachuddannelse i København hos EmpowerMind

Vores professionelle og private dagligdag er teambaseret – Alt er organiseret i teams lige fra bestyrelsen, virksomheden, arbejdsgruppen til foreningen, familien og børnefødselsdagen, og aldrig tidligere har det været så vigtigt at forstå hvad der stopper og fremmer teams i arbejde.

Håndtér teams med Teamcoachuddannelsen

VoresTeamcoach uddannelse er et stærkt procesorienteret uddannelsesforløb, hvor du får alle aspekter af teamudfordringer ind under huden, så du bliver i stand til at håndtere alle former for teams fra 2 til 100 personer.


Sådan forløber Teamcoach uddannelsen


Uddannelsen er bygget op over 4 stærke moduler af 2 dage samt en certificerings-dag over et halvt år, og netop uddannelsens opbygning giver deltagerne mulighed for at lære i praksissammenhænge, samtidig med at alle erfaringer kan sættes i spil på modulerne.

Teamcoachuddannelsen bygger på ICC og ICI Coachuddannelsen, og det sikrer som udgangspunkt et højt niveau. Derudover har vi pragmatisk samlet markedets nyeste og stærkeste redskaber til at løfte teams.

Definér teams på Teamcoach uddannelsen

Et virkelighedsnært teamudviklingsprojekt, som deltagerne gennem forløbet skal løfte til high-performance, sikrer såvel en stærk forankring i corporate responsability, samtidig med at projektet kan blive til vigtige historier i medierne, hvorved fokus rettes mod netop EmpowerMind-certificerede Teamcoaches.

Løft dine teams på 6 måneder
Du skal selv definere et eller flere teams fra din virkelighed, som du arbejder på gennem hele processen. Er det teams fra din egen organisation, vil du opleve hvordan de løftes gennem det halve år. Er du selvstændig coach, vil de teams du arbejder med i forløbet, sandsynligvis være dine første kunder efter endt uddannelse. Derudover vil du få adgang til små teams hvor din teamcoaching intervention vil være af velgørende art, samtidig med at du ”optjener” nok teamcoachingtimer til din certificering.


Dit udbytte af team coaching uddannelsen


Forløbet er stærkt praksisorienteret med over 50 timers (!) teamcoaching i løbet af uddannelsen, og samtidig vil du få sat din læring i perspektiv gennem relevant litteratur, og et eget udviklingsprojekt.

På uddannelsen lærer du blandt andet:
  • At håndtere dig selv og din egen tilstand i teamsammenhænge.
  • At igangsætte de rigtige interventioner på de rette tidspunkter.
  • At forstå og håndtere de psykodynamiske kræfter i teams.
  • At kende de forskellige faser i teamets levetid, og vide hvad du skal gøre hvornår.
  • At arbejde med corporate responsability som teamprojekt.
  • At håndtere konflikter hurtigt, effektivt og langtidsholdbart.
  • At forstå de vigtige forskelle på 1-til-1 coaching og teamcoaching.
  • At kunne agere frit, uafhængigt og hensigtsmæssigt i konfliktfyldte situationer.
  • At inddrage og samordne organisationens, teamets og individets perspektiver.

Derudover kommer vi til at fordybe os i feed-back og observationer, der er helt centrale i teamsammenhænge, samt i de psykodynamiske processer der er i grupper under udvikling eller konflikt. Som teamcoach er det afgørende at kunne genkende de irrationelle mønstre der kan opstå i grupper, og undgå at blive en del af dem.

Skab resultater med Teamcoachuddannelsen

Derudover arbejder vi naturligvis med hvordan du håndterer hele coaching processen i gruppe-konteksten, hvilket er en spændende og givende udfordring. Teamcoachuddannelsen sætter dig med andre ord istand til at håndtere teams med en unik coachende tilgang, der hurtigt skaber resultater i såvel gruppen som i organisationen.

Forløbet afsluttes med en certificering, baseret på en demonstration af teamcoaching i praksis og en samlet evaluering af uddannelsens øvrige aktiviteter.


Kontakt EmpowerMind og hør mere om Teamcoachuddannelsen!

Målgruppe

Målgruppen er ledere, konsulenter, HR medarbejdere, undervisere/trænere og professionelle coaches som har brug for at kunne arbejde med teams og hjælpe dem til bedre resultater.

Hvad enten du er certificeret coach, der ønsker at arbejde professionelt med teamudvikling, eller du praktiserer coachingbaseret ledelse, og ønsker at optimere teamperformance, eller du bare vil kunne fungere som topkvalificeret proceskonsulent – Så er den ny EmpowerMind Teamcoachuddannelse skræddersyet til dig!

EmpowerMind

EmpowerMind

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling. Samtidig er vi det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra EmpowerMind

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes ICI Teamcoachuddannelse?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til EmpowerMind

EmpowerMind

Poppelgårdvej 7, 2. sal
2860 Søborg

Mobil 70220227
empowermind.dk


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Grethe Muff Enevoldsen   |   31-05-2017
Teamcoach uddannelsen hos Empowermind er meget hands-on, og det man lærer er lige til at tage med hjem og bruge i praksis. Det er det bedste kvalitetsstempel en uddannelse efter min mening kan få.
          (5)