ICI Mastercoachuddannelsen m. international certificering. Niv. 1-4

EmpowerMind
4 år
Kursus
København
Startdato: Kontakt for opstart - København
143.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

ICI Mastercoachuddannelsen - Niv. 4

Uddannelsen for dig der har de højeste ambitioner.

ICI Mastercoachuddannelsen er den mest krævende og omfattende af slagsen på markedet, og du sikres at blive blandt de bedstkvalificerede coaches.

Mastercoachuddannelsen indeholder ikke mindre end 61 dages undervisning over ca. 4 år samt en lang række andre studieaktiviteter, der bringer det samlede antal studietimer op på 1580. Dette svarer til en universitetsmaster, og uddannelsen kan derfor sammenlignes direkte med en sådan. Vi garanterer dog et betydeligt højere kompetenceniveau med en ICI mastercoachuddannelse, da der er et stærkt fokus på procesorienteret læring og praksisafprøvning gennem hele forløbet.

Uddannelsens indhold

  • 14 dage om coaching på grundlæggende og avanceret niveau; hvor du flytter dig mere, end du kan forestille dig og lærer at coache på professionelt niveau.
  • 8 dage om teamcoaching; hvor du bliver klædt på til at kunne coache såvel små som store teams i alt fra konflikthåndtering til teamudvikling.
  • 8 dage om neurocoaching; hvor du lærer at anvende mentaltræning i din coachingpraksis.
  •  7 dage om stresscoaching; hvor du lærer en række kraftfulde teknikker, der er designet til at detektere og coache stressramte i alle stadier.
  • 6 dage om businesscoaching, hvor du lærer og træner at sætte det organisatoriske perspektiv i spil i coachingprocessen.
  • 3 dages masterclass i overbevisniger, hvor du lærer højpotente metoder til håndtering af overbevisninger i coachindprocessen.
  • 14 dage; hvor du indgår som en del af undervisningsteamet på coachuddannelsen (Niveau 1 og 2) med specifikke opgaver som f.eks. feedback på masterniveau, der løfter dig i rollen som mastercoach.
  • 1 dag; hvor du bliver certificeret mastercoach ved at facilitere og coache et hold certificerede coaches, som giver dig feedback.

Mastercoachuddannelsen er opbygget af Empowerminds Niveau 1-3 uddannelser samt en lang række studieaktiviteter fordelt over ca. 4 år. Du kan få uddybende information om indholdet på de enkelte uddannelsessider. Uddannelsen indeholder ikke mindre end 61 dages undervisning (inklusiv certificeringsdag), der sammenlagt med de øvrige studieaktiviteter bringer det samlede antal studietimer op på 1580.

EmpowerMinds tilgang bygger på en grundlæggende antagelse om, at vi, for at kunne hjælpe andre med coaching og mentaltræning, må mærke de forskellige metoder og øvelser på egen krop. Vi tilbyder dig derfor en procesbaseret uddannelse, hvor du lærer gennem erfaring.

Målgruppe

Uddannelsen for dig der har de højeste ambitioner.

Pris

Fra 3.575 kr. per måned

Du kan betale ICI Mastercoachuddannelsen på to måder – kontant eller abonnement.
Abonnement (50 måneder): 3.575 kr. / mdr. inkl. moms (i alt 178.750,- kr.)

Kontant

Spar yderligere 10% ved betaling af det fulde beløb på én gang før opstart

Pris 143.000 kr. 
Mange virksomheder betaler kontant – enten fordi de ønsker, at du som medarbejder skal have en coach-uddannelse eller via bruttolønsordningen. 

Om udbyderen

EmpowerMind Danmark tilbyder en række specialeudpegninger inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling. Samtidig er EmpowerMind det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI's høje internationale standard. Det er...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om ICI Mastercoachuddannelsen m. international certificering. Niv. 1-4
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EmpowerMind

Poppelgårdvej 7, 2. sal
2860 Søborg


Få information

Udfyld formularen for mere information om ICI Mastercoachuddannelsen m. international certificering. Niv. 1-4

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 34 evalueringer
Se alle evalueringer