Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Sikker implementering af systemer

DTU
6 undervisningsgange
Deltid
Diplomuddannelser
Ballerup
Startdato: Kontakt for information - Ballerup

Kursusbeskrivelse

IT

Sikker implementering af systemer - Modul i Cyber Security 

Læs om de væsentlige teknologivalg og designprincipper, som muliggør sikre systemer, og om sikker opbygning ad netværk og databaser samt strategier for beskyttelse af data.

Udbytte og indhold 

Når virksomheden skal sikre data under transport og ved opbevaring, er det vigtigt at vælge en sikker og tilstrækkelig hurtig kryptografisk algoritme.

For at kunne træffe et fornuftigt valg er det nødvendigt at kende de mest brugte algoritmer. Det er ligeledes vigtigt at sikre en sikker opbygning af netværk og databaser, ligesom det ernødvendigt at have en strategi inden for cyber-sikkerhed.

På kurset vil du blive introduceret til symmetriske og asymmetriske algoritmer, ECC (Elliptic Curve Cryptography) samt de mest brugte sikkerhedsprotokoller (Diffie-Hellman nøgledistribution, Kereberos, X.509, PgP og SSL/TLS).

Du vil få viden om sikker netværksopbygning og dataopbevaring, ligesom du vil få kendskab til de mest brugte sikkerhedsalgoritmer. Du vil ligeledes opnå færdigheder inden for HASH algoritmer og brug af digitale signature.

Video

Eksamen og diplom

Mundtlig eksamen og bedømmelse af rapport(er)

Modulet er på 5 ECTS-point.

Om udbyderen

DTU Diplom

DTU har mere end 30 års erfaring med at udbyde kompetencegivende efter-og videreuddannelse på bachelorniveau. Diplomuddannelserne på DTU er målrettet erhvervslivets behov for medarbejdere med stærke faglige kompetencer - ressourcer, der er værdiskabende, og er med til at sikre kvalitet...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DTU

Lautrupvang 15
2750 Ballerup

Få information

Udfyld formularen for mere information om Sikker implementering af systemer

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: