Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Energi- og miljøledelse (DEM)

DTU
6 dage
Dansk
Heltid/deltid
Diplomuddannelser
Ballerup
Startdato: Kontakt for start i foråret 2020 - Ballerup
15.000 DKK ekskl. moms

Energi- og miljøledelse (DEM)

Få større viden om energi og miljøledelse 

Styrk dine faglige kompetencer til at kunne udvikle og implementere innovative energi- og miljøstrategier ud fra virksomhedens/organisationens mål og værdier inden for energi og miljø med nyeste viden på området. 

Dit udbytte af modulet

  • Du vil få værktøjer til at kunne afdække behov og analysere energi- og miljøledelsessystemer jævnfør standarder og gældende lovgivning. 
  • Du vil lære at agere professionelt på området, og få færdigheder til at kunne udarbejde og sammenligne grønne regnskaber med henblik på at kunne vurdere en virksomheds miljø-performance.
  • Derudover vil du få styrket forståelsen for procedurer, honorering af dokumentationskrav, formidling af komplekse problemstillinger samt kommunikationens betydning i relation til samarbejdspartnere, ledelse og øvrige interessenter. 
  • Du vil med din indsigt i de nyeste teorier og metoder på området være et stærkt aktiv, når det gælder fremtidens energi- og miljøledelse i din virksomhed eller organisation.

Formål

Modulet har som formål at udvikle kompetencer hos de studerende således, at de studerende vil være i stand til at afdække behov og analysere energi og miljøledelsessystemer ud fra standarder og gældende lovgivning. Der fokuseres på, at de studerende vil være i stand til at forstå sammenhænge mellem energi og miljø, samt at de får indsigt i, hvordan man kan integrere energi- og miljøarbejdet i sin organisation og herved opnå et samspil med virksomhedens / organisationens strategi, mål og værdier. Modulet vil arbejde målrettet med medarbejderinddragelse, forbedringskultur og innovation.

Centrale temaer igennem forløbet er medarbejderinddragelse, forbedringskultur og innovation.

Modulet er på 10 ECTS-point.

Tag efteruddannelse til nye højder - DTU Learn for Life

Eksamen og diplom

Opgaveaflevering + mundtlig eksamen.

Pris og praktisk information

DKK 15.000 ekskl. moms.

DTU

DTU Diplom

DTU har mere end 30 års erfaring med at udbyde kompetencegivende efter-og videreuddannelse på bachelorniveau. Diplomuddannelserne på DTU er målrettet erhvervslivets behov for medarbejdere med stærke faglige kompetencer - ressourcer, der er værdiskabende, og er med til at sikre kvalitet...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til DTU

DTU

Lautrupvang 15
2750 Ballerup

Få information

Udfyld formularen for mere information om Energi- og miljøledelse (DEM)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: