Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelse i Operations and Supply Chain Management

DTU
Diplomuddannelser
Varierende længde
Deltid
Startdatoer
Ballerup
Opstart i august 2021 
København
Opstart i august 2021 

Kursusbeskrivelse

Diplomuddannelse i Operations and Supply Chain Management

Arbejder du med ledelse, udvikling, optimering og drift af processer og flows inden for blandt andet indkøb eller distribution? Vil du være i stand til at håndtere de stadigt stigende krav til udvikling, optimering og drift af processer, flow og systemer? Lyder dette som noget for dig? Så tag tag diplomuddannelsen i Operations and Supply Chain Management hos DTU.

Indhold og form på diplomuddannelsen

På uddannelsen får du mulighed for at anvende dine praktiske erfaringer fra din egen hverdag og arbejdsplads i tæt samspil med den teoretiske viden fra uddannelsen. De teorier, metoder og værktøjer, der arbejdes med i undervisningen, bliver koblet sammen med dine egne erfaringer fra din praksis. Herudover får du muligheden for at opbygge et betydningsfuldt netværk, der kan bidrage til din videre udvikling.


Dit udbytte på diplomuddannelse

Uddannelsen giver dig kompetencer til at lede og koordinere udvikling og drift af produktions- og logistiksystemer, baseret på den nyeste viden inden for operations og supply chain management.

Du får værktøjer til at analysere og håndtere komplekse problemstillinger relateret til udvikling, optimering og drift af operations og supply chain - både på strategisk og operationelt plan. Endvidere bliver du kvalificeret til at praktisere professionel og værdiskabende ledelse.

Du får med denne uddannelse en praksisnær og teoretisk funderet indsigt i de teknologiske, organisatoriske, markedsmæssige og økonomiske perspektiver som påvirker operations og supply chain samt indsigt i de komplekse relationer mellem disse perspektiver.

Hvordan gavner uddannelsen din virksomhed?

Virksomheden får en leder, der kan:

  • Lede, udvikle, optimere og drive virksomhedens processer, flows og systemer
  • Styre, sikre og optimere kvaliteten af produkter og processer
  • Analysere udviklings- og optimeringspotentialer
  • Lede projekter inden for operations og supply chain management
  • Analysere komplekse og tværfaglige problemer i forbindelse med udvikling og drift af processer, flows og systemer
  • Udvikle innovative løsninger til udfordringer inden for operations og supply chain

Målgruppe

Uddannelsen er for dig, der arbejder med ledelse, udvikling, optimering og drift af processer og flows inden for blandt andet indkøb, produktion, logistik, distribution eller service.

Video

Om udbyderen

Per 1. januar 2021 har DTU Diplom skiftet navn til DTU Engineering Technology, Institut for Ingeniørteknologi og -didaktik. DTU har mere end 30 års erfaring med at udbyde kompetencegivende efter-og videreuddannelse på bachelorniveau. Diplomuddannelserne er kompetencegivende uddannelser målrettet voksne. Uddannelserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DTU

Lautrupvang 15
2750 Ballerup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomuddannelse i Operations and Supply Chain Management

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.