Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Big Data (ITD)

DTU
14 uger
Deltid
Diplomuddannelser
Ballerup
15.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

IT

Big Data - Valgfag på IT Diplomuddannelsen på DTU

Systematisk indsamling, oprensning, lagring og analyse af data, og rapportering og evnen til at reagere og handle på baggrund af dem - har potentialet til at transformere forretningen i mange virksomheder.

Kursusforløb og undervisning 

Du bliver præsenteret for de større Big Data platforme og visualisering i skyen. Du få også mulighed for at arbejde med egne data med mulighed for visualisering, klassifikation, machine learning og identifikation af outliers. Der vil være kort introduktion til den matematik, som det forudsætter man kan anvende, til at arbejde med mangedimensionale data.

Derpå etablerer vi vores eget Big Data-miljø med et Hadoop-cluster og NoSQL-datalager til egne data, arbejder med opsamling, konvertering, scripting og oprensning af heterogene datasæt, ligesom der gives en introduktion til administration og vedligeholdelse af et Linux-cluster med Hadoop.

Ofte er data så omfattende, at det ikke kan svare sig at lave et udtræk til en beregning - i stedet sender man beregningen til de enkelte maskiner i clusteret, sådan at udtræk og analyser, der kan udføres distribueret og parallelt (MapReduce). Afslutningsvis går vi videre med mere fleksible frameworkds og arbejder med Apache Spark og RDD (Resilient Distributed Datasets).

Projektorienteret forløb

Fra midt i kurset arbejder vi projektorienteret med et selvvalgt datasæt og problemstilling, for eksempel fra din virksomhed - og du vil selvfølgelig have mulighed for individuel sparring, hjælp og vejledning til at lagre, behandle, analysere og modellere dine egne data.

Målgruppe

Forudsætninger og krav

Du skal have kendskab til programmering, og ønske om at lære mere programmering. I kurset introduceres R, Java og scripting. Egen PC (med Mac, Windows eller Linux) medbringes. Afhængig af dine datas størrelse må du regne med at afsætte midler til lagring og behandling af disse.

Afhængig af dine datas størrelse må du regne med at afsætte midler til lagring og behandling af disse.

Eksamen og diplom

Dette fag giver dig 10 ECTS-point.

Pris

Pris: 15.000 kr. 

Om udbyderen

DTU Diplom

DTU har mere end 30 års erfaring med at udbyde kompetencegivende efter-og videreuddannelse på bachelorniveau. Diplomuddannelserne på DTU er målrettet erhvervslivets behov for medarbejdere med stærke faglige kompetencer - ressourcer, der er værdiskabende, og er med til at sikre kvalitet...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DTU

Lautrupvang 15
2750 Ballerup

Få information

Udfyld formularen for mere information om Big Data (ITD)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.