Vis finduddannelse.dk som: Mobile

grundlæggende ledelse

DANSK IT
Åben uddannelse
2 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 18-09-2019
Startdatoer
København
18-09-2019 09:00  (Dansk)
15.300 DKK
09-12-2019 09:00  (Dansk)
15.300 DKK
Århus
13-11-2019 09:00  (Dansk)
15.300 DKK

Kursusbeskrivelse

Kom godt fra start og stå stærkere som ny leder. Vi præsenterer dig for de ledelsesudfordringer, der følger med rollen som leder. Kurset, som er for relativt nyudnævnte ledere og kommende ledere, forbereder dig på, hvordan du skal begå dig i din nye stilling. Du får en øget forståelse for lederrollen, dens kompleksitet og de dilemmaer, du kan stå i som leder. Du får også kendskab til en række konkrete værktøjer, der sammen med en forståelse for mulighederne i situationsbestemt ledelse, gør dig bedre til at delegere og motivere dine medarbejdere. 

Dit udbyttePå dette kursus i Grundlæggende ledelse får du en øget forståelse for lederrollen, dens kompleksitet og de dilemmaer, du kan stå i som leder.
Du får kendskab til nogle konkrete værktøjer, der sammen med en forståelse for mulighederne i situationsbestemt ledelse, gør dig bedre til at delegere og motivere dine medarbejdere.

På dette kursus lærer du, hvordan du sætter meningsfyldte mål, der sikrer engagement hos medarbejderne, ligesom kurset giver dig redskaber til at give konstruktiv feedback og håndtere vanskelige samtaler.
Indhold:

  • Hvad er ledelse og dilemmaer i ledelse?
  • Lær at træde i karakter som leder
  • Hvad vil du stå for som leder?
  • Lederrollen i et strategisk perspektiv – mål og mening
  • Delegering og situationsbestemt ledelse
  • Ledelsesværktøjet Feedback
  • Sådan håndterer du vanskelige samtaler

Kursusforløb?

Kurset er anvendelsesorienteret med en række værktøjer, som du kan gå hjem og bruge fra dag ét, hvilket giver et fantastisk udgangspunkt for videreudvikling af din lederrolle.

Kurset har både en teoretisk og praktisk del. Der lægges i høj grad op til, at du inddrager dine egne udfordringer som leder i forhold til de konkrete værktøjer.

Deltagerne udtaler:

"Kurset har givet mig en masse praktisk og konkret viden, som jeg kan anvende i min hverdag. Det mest udbytterige og anvendelige i forhold til mit job, var de redskaber vi fik i form af ros-ris-ros-metoden samt den svære samtale. Der var en god stemning og en åben dialog mellem kursisterne og underviserne. Underviserne var meget seriøse og kompetente, og forskelligheden mellem de to undervisere var medvirkende til et fantastisk samspil samt forskellige synsvinkler."
Mads Svendsen, Ansvar-skade, Købstædernes Forsikring.

Målgruppe

Kurset er for relativt nyudnævnte ledere og kommende ledere, som gerne vil være klædt godt på til den kommende lederrolle.

Pris

Deltagelse for medlemmer af DANSK IT: kr. 13.000,-. 
Deltagelse uden medlemskab af DANSK IT: kr. 15.300,-.
Alle priser er ekskl. moms.Kursusafgiften inkluderer kursusmaterialer samt forplejning men ikke eventuelt overnatning.

Om udbyderen

DANSK IT - kurser og certificeringer inden for IT

Kurser og certificeringer til IT-professionelle

DANSK IT er en medlemsforening for dig, der er IT-professionel og ønsker at stille skarpt på din faglige og personlige udvikling. Vi tilbyder løbende gratis medlemsaktiviteter, netværk, kurser, certificeringer, konferencer og meget mere for dig i IT-branchen. Hos DANSK IT får du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DANSK IT

Bredgade 25A
1260 København K

Telefon: +45 33 11 15 60


Få information

Udfyld formularen for mere information om grundlæggende ledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.