Tag et kursus i TOGAF

It kurser for erhvervslivet

TOGAF omhandler arkitektur på tværs af fire områder: teknologi, applikationer, forretning og data. Læs med her og find ud af om et kursus i TOGAF er noget for dig.
Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

TOGAF - The Open Group Architecture Framework

TOGAF® er en overordnet tilgang til design af IT-arkitektur, som skaber sammenhænge mellem forretning, applikation, data og teknologi. Det er således et rammeværk for Enterprise Arkitektur (EA), der giver IT-arkitekterne i en given virksomhed en holistisk forståelse af og tilgang til design, planlægning og implementering af IT-projekter. 

TOGAF

Hvorfor skal man tage et kursus i TOGAF

Med et kursus vil du få et omfattende kendskab til TOGAF som rammeværk og de værktøjer, det stiller til rådighed. På kurset vil du blive undervist af en akkrediteret underviser i følgende: 

  • TOGAF®, Foundation 9.1 kursus og certificering (kursusmateriale og eksamensvoucher)
  • TOGAF®, Certified 9.1 kursus og certificering (kursusmateriale og eksamensvoucher)

TOGAF: 

  • Understøtter strategisk beslutningtagen i organisationen, ligesom det hjælper de ansvarlige med at forstå posterne i IT-budgettet og ressourcer eventuelt kan bruges anderledes. 
  • Giver bedre ROI på allerede-eksisterende IT-investeringer, og øger forståelsen af IT-infrastrukturen i hele organisationen, da medarbejderne kommer til at forstå synergierne og dermed udnytte dem bedre. 
  • Øger IT-effektivitet, og gør endvidere ledere og IT-folk i stand til at strømline og forbedre IT-anvendelsen.

Hvem kan tage et kursus i TOGAF

Et kursus i TOGAF er særlig gavnligt for enterprise-, IT- og systemarkitekter. Endvidere vil dataansvarlige, IT-projektledere, IT-forretningsledere eller andre, der arbejder med planlægning, leverancer, implementering etc. også kunne drage stor nytte af kurset i TOGAF. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen