Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomclass i Digital Transformation

DANSK IT
Åben uddannelse
4 dage
Dansk
Sidste ansøgningsfrist: 03-04-2020
Startdatoer
København
22-04-2020 09:00  (Dansk)
21.000 DKK
21-10-2020 09:00  (Dansk)
21.000 DKK
Aalborg
19-08-2020   (Dansk)
21.000 DKK

Kursusbeskrivelse

Diplomclass giver dig en øget forståelse for, hvad den Digitale Transformation skaber af forandringer og giver af nye muligheder. Uddannelsen henvender sig til dig, som skal udføre organisationens strategiske tiltag, initiativer og projekter i relation til digitalisering.

Hvorfor deltage på Diplomclass

Den øgede digitalisering og teknologiske udvikling stiller ændrede krav og giver nye muligheder for virksomheder og organisationer. Der arbejdes både på ledelsesniveau og bredt i organisationer med nye services og produkter, nye samarbejdsformer samt nye forretningsmodeller. Det stiller nye krav til de involverede medarbejdere, som forventes at bidrage til virksomhedens transformation. Mange oplever derfor et behov, for at blive klædt på til at navigere i en digital virkelighed og et sprog til at bidrage konstruktivt og aktivt til virksomhedens digitale transformation. 

FORMÅL

Formålet med Diplomclass i Digital Transformation er derfor at give deltagerne nye begreber at begribe med, således at de aktivt kan deltage i det transformative arbejde. Dette gør vi ved, at give deltagerne en forståelse for digital transformation og hvad det kræver af dem, herunder nye teorier og et sprog, således de bevidst kan bidrage til virksomhedens digitale omstilling.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og

Ønsker du at udvikle dine egne digitale kompetencer?
Ønsker du at udvikle et digitalt mindset?
Ønsker du at lære på tværs af brancher og sektorer?
Ønsker du at få kendskab til den nyeste viden og de nyeste teorier og metoder på området?

Så er Diplomclass i Digital Transformation noget for dig. 

Du er måske digital ambassadør, digitaliseringskonsulent, projektleder, proceskonsulent, superbruger eller noget helt sjette.

Praktiske informationer

Uddannelsen forløber over fire måneder og består af to moduler af to hele kursusdage med fysisk fremmøde samt digitalt understøttet læring mellem de to moduler. 

Diplomclass i Digital Transformation udbydes fire gange årligt. To gange i Aalborg og to gange i København. 

Uddannelsen foregår på dansk, hvor litteratur på engelsk må påregnes. 

Der er i alt 25 pladser på hvert hold.

Uddannelsen er sammensat af indlæg, plenumdebatter, gruppearbejde og individuel refleksion.

Udbytte

Det er muligt, at deltage på diplomclass alene eller sammen med kollegaer. Digitaliseringsinstituttet anbefaler som udgangspunkt at deltage flere fra samme organisation.

SOM DELTAGER OPNÅS:

  • Mindset og inspiration til at arbejde struktureret med digitale initiativer i egen organisation samt med de forandringer i organisationen, som digital transformation giver anledning til
  • Nye begreber at begribe med – som klæder dig på til at navigere i en digital virkelighed og bidrage konstruktivt og aktivt til din virksomheds digitale transformation
  • Et stærkt udgangspunkt for at omsætte virksomhedens digitale strategier til konkret handling og skabe værdi for kunder/borgere, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre stakeholdere
  • 5 ECTS-point på diplomniveau (tilvalg)

HVIS DINE MEDARBEJDERE DELTAGER, OPNÅR DU SOM LEDER:

  • Efteruddannelse af medarbejdere så de kan bidrage aktivt i virksomhedens digitale transformation (evt. kompetencegivende)
  • Medarbejdere som er i stand til at omsætte virksomhedens digitale strategier til konkret handling og skabe værdi for jeres kunder/borgere og medarbejdere, samarbejdspartnere og andre stakeholdere
  • Medarbejdere som kan give dig og resten af ledelsen sparring omkring digitale og datadrevne projekter, initiativer og services

For at sikre, at det tillærte, kan anvendes i deres daglige arbejde, prioriteres det at deltagerne i løbet af uddannelsen, enten alene eller i grupper, arbejder med indholdet i relation til egne erfaringer og praksis. Derudover prioriteres det, at deltagerne udveksler erfaringer, opbygger nye relationer og netværk med hinanden.

Program og opbygning

Diplomclass i Digital Transformation består af to moduler.

MODUL 1 - DIGITAL TRANSFORMATION – NYE RAMMER FOR DET DIGITALE ARBEJDE

På første modul skabes der indsigt i og forståelse for digital transformation og der skabes et overblik over den digitale udvikling, generelt og i deltagernes organisationer.

Der vil blive stillet skarpt på de forandringer digital transformation giver anledning til samt betydningen for såvel den samlede organisation, ledere, medarbejdere og dem selv. Modulet går dermed tæt på de muligheder udviklingen giver anledning til på strategisk niveau og i relation til kunder/borgere og samarbejdspartnere samt vigtigheden af den interne organisering og mindset.

Løbende vil der desuden være dialog på hvad det betyder for deltagerne selv i deres arbejde med digitale initiativer.

MODUL 2 - DIGITAL TRANSFORMATION – MULIGHEDER MED DATA, TEKNOLOGI OG DEN MENNESKELIGE FAKTOR

Andet modul bygger videre på forståelsen af digital transformation og dermed den ramme som deltagerne i stigende grad arbejder indenfor. På dette modul er fokus mere specifikt på, deltagernes egne roller og fokusområder.

Der vil særligt være fokus på hvordan der kan arbejdes med data og kunstig intelligens for at skabe værdi, herunder de etiske og politiske dilemmaer det giver anledning til.  Modulet ser også på vigtigheden af løbende at overvåge og handle på den teknologiske udvikling og de digitale signaler

Modulet afsluttes med fokus på hvad en aktiv rolle i organisationens digitale arbejde kræver af evner til at lede, eksempelvis ledelse op mod en styregruppe, motiverende kommunikation af dagsorden og generel transformationsledelse. 

Hvert modul består af to kursusdage fra kl. 9.00 – 16.00. Der vil desuden være digitalt understøttet læring mellem de to moduler, bestående af videoer, litteratur og refleksionsopgaver.

Underviser

Uddannelsen ledes af Anja Reinwald, som er gennemgående underviser på uddannelsen og suppleres af undervisere, som med udgangspunkt i deres faglige ekspertise, underviser i teori og metoder samt ledere fra danske virksomheder, der har erfaring med digital transformation fra deres egen praksis.

Målgruppe

Uddannelsen er udviklet til de medarbejdere, både i den offentlige- og private sektor, der skal få digitaliseringen til at fungere og lykkes i hverdagen. 

Eksempler på stillingsbetegnelser:

1. Digitaliseringskonsulent 
2. Projektleder
3. IT- konsulent
4. Teamleder 
5. Institutionsleder 
6. Digital ambassadør
7. Proceskonsulent 
8. Forretningsudvikler
9. Udviklingskonsulent

Eksamen og diplom

Uddannelsen afsluttes med 2 eksamener – en kort skriftlig opgave og en mundtlig eksamination. Fokus for begge eksaminer er deltagernes evne til at omsætte og relatere uddannelsens teorier og metoder til egen praksis.

Du opnår 10 ECTS-point efter den beståede eksamen.

Diplomclasss i Digital Transformation kan dermed tages, som en del af en fuld lederuddannelse på diplomniveau eller én af de andre diplomuddannelser.

Pris

Deltagelse for medlemmer af Dansk IT:  kr. 15.000,-.
Deltagelse uden medlemskab af Dansk IT: kr. 16.000,-.

Tilkøb af eksamen (5 ECTS-point på diplom-niveau): kr. 5.000,-. 

Kursusafgiften inkluderer kursusmaterialer samt forplejning. Bemærk venligst at internat ikke er inkluderet i prisen. 

Alle priser er eksklusiv moms.

Kursus on Demand

Dette kursus tilbydes også som Kursus on Demand - et skræddersyet kursus, der tager udgangspunkt i din organisations ønsker og behov. 

Om udbyderen

DANSK IT - kurser og certificeringer inden for IT

Kurser og certificeringer til IT-professionelle

Dansk IT er en medlemsforening for dig, der er IT-professionel og ønsker at stille skarpt på din faglige og personlige udvikling. Vi tilbyder løbende gratis medlemsaktiviteter, netværk, kurser, certificeringer, konferencer og meget mere for dig i IT-branchen. Hos Dansk IT får du...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DANSK IT

Vermundsgade 38C
2100 København Ø

Telefon: +45 33 11 15 60


Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomclass i Digital Transformation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: