Business Process Management

Effektive processer med et kursus i Business Process Management

Med et kursus i Business Process Management bliver du i stand til at effektivisere processerne i din organisation.
Viser 1-9 af 9
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-9 af 9

Derfor skal du tage et kursus i Business Process Management

Effektivisering og optimering er to gennemgående trends i alle danske virksomheder. Dét at tage et kursus i Business Process Management er derfor en god investering for både dig og virksomheden. 

Med et sådant kursus får du nemlig viden om du kan effektivere jeres mange processer. Med udgangspunkt i Business Process Management framework får du adgang til en lang række værktøjer, metoder og god praksis for procesoptimering.

Når man tager afsæt i Business Process Management, arbejder man automatisk med at optimere en virksomheds processer. For at kunne det i vid udstrækning får man - på et kursus - en egentlig introduktion til Business Process Management og de forskellige elementer.  

For at sikre at denne dokumentation på bedste vis kan komme til at understøtte forretningen, er der et stort fokus på, hvordan man kravsætter sine behov til IT, ligesom de mest gængse teknologier inden for BPM introduceres:

  • Introduktion til BPM
  • Proceskortlægning
  • Procesoptimering
  • Begrebsmodellering
  • Optimering af forretningsprocesser gennem IT
  • BPM Suites

Et kursus i Business Process Management henvender sig særligt til: 

Et kursus i Business Process Management henvender sig særligt til personer, der arbejder inden for området og har brug for viden omkring, hvordan man går fra dokumentation og planer til egentlig implementerede løsninger. 

Det betyder, at du altså kan være alt lige fra projekteder, projektdeltager i procesoptimeringsprojekter, IT-arkitekt eller forretningsekspert. Formålet med at tage et kursus i Business Process Management er, at du efterfølgende kan arbejde med kontinuerlige procesforbedringer, og hvordan IT kan understøtte en BPM-indsats. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen