Viser 1-20 af 43
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 43
1
2
3

Tag et forretningsudvikling kursus og styrk organisationens vækst

Vil du arbejde med de tiltag, der er med til at skabe vækst i din organisation? Så er et forretningsudvikling kursus noget for dig! Du kan her på finduddannelse.dk lade dig inspirere blandt en lang række kurser, der omhandler strategi og forretningsudvikling.

Læs mere om hvert enkelt forretningsudvikling kursus og send en forespørgsel direkte til udbyderen for mere information. Med et kursus i forretningsudvikling kan du tage din karriere til nye højder og skabe vækst og resultater i din organisation.

Forretningsudvikling læner sig op ad discipliner som salg og marketing, strategisk ledelse, iværksætteri og andre, der omhandler analyse og implementering af processer i en organisation, der har til mål at skabe vækst.

Et forretningsudvikling kursus kan derfor omhandle nye vækstmuligheder såsom:

  • Produktudvikling 
  • Partnerskaber
  • Salgskanaler
  • Strategisk fokus
  • Salgsmetoder

Uanset hvilke tiltag, du arbejder med på et kursus i forretningsudvikling, vil det give dig kompetencer til at skabe en forretningsmodel, der kan skabe salg og vækst i din organisation. Det er netop sjældent, at der findes en forkromet løsning til at udføre den perfekte strategi og forretningsudvikling.

Tip: Se alle kurser i forretning, handel og økonomi

Finans

Hvorfor skal man tage et kursus inden for forretningsudvikling? 

Studiet af forretningsudvikling er relevant for dem, der ønsker at forbedre deres forretningsfærdigheder og forståelse af, hvordan man kan vækste og forbedre en virksomhed. Det hjælper med at udvikle strategier for at nå mål, forbedre processer og produktivitet, og få en konkurrencefordel i markedet. Derudover kan det også hjælpe med at forstå branche- og markedstendenser, samt at træffe informerede beslutninger om investeringer og ressourcer.

Forretningsudviklerens rolle i organisationen

Som forretningsudvikler er du ansvarlig for de opgaver og processer, der skal danne retningen og vejen mod vækst i organisationen. En organisation behøver dog ikke at have en med titlen forretningsudvikler ansat. Dette ansvar udføres ofte af andre i en ledelsesposition, f.eks. marketingchefer, topledelse, salgsdirektører eller lignende.

Med ansvar for organisationens forretningsudvikling, vil du typisk stå for:

  • Analyse af potentielle vækstpotentialer
  • Udvikling af en forretningsmodel, forretningsplan eller -strategi med afsæt i analysen
  • Implementering af forretningsmodellen
  • Monitorering og support i forbindelse med udførelses af tiltagene i strategien

Dette foregår naturligvis i samarbejde med den relevante afdeling i organisationen, f.eks. salg og marketing eller produktionen. Dette samarbejde er vigtigt for, at de vækstmuligheder, der identificeres rent, faktisk kan føres ud i livet og skabe reelle positive resultater i organisationen.

Sådan finder du det rette kursus i forretningsudvikling

Hvis du er i tvivl om, hvilket forretningsudvikling kursus, der er noget for dig, så er du kommet til det rette sted! Du kan her på siden søge og sammenligne en række populære kurser i forretningsudvikling, så du finder det der passer til dig.

Måske er du:

  • ansvarlig for din organisations kommende forretningsmodel
  • på udkig efter nye jobmuligheder inden for strategi og forretningsudvikling
  • helt grøn på området og ønsker indblik i forretningsudvikling helt fra bunden

Uanset om du leder efter et kort forretningsudvikling kursus eller en længere varig forretningsudvikling uddannelse, er der et forløb, der passer til dig. Typiske deltagere på et forretningsudvikling kursus arbejder - eller ønsker at arbejde - med innovation og videreudvikling af processer, produkter eller organisationer eller andre former for løsninger, der er med til at skabe vækst i organisationen.

Du kan blandt andet tilmelde dig et kursus inden for forretningsudvikling hos disse udbydere: 

  • Copenhagen Business School 
  • Cphbusiness
  • DTU
  • UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
  • Erhvervsakademi Aarhus  

og mange flere udbydere rundt omkring i Danmark. 

Find din kommende uddannelse eller kursus i listen ovenfor!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen