Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Persondata i den offentlige forvaltning

Djøfs Kurser og Uddannelser
Startdatoer
København
01-06-2021 09:00 
10.450 DKK
01-12-2021  
10.450 DKK

Persondata i den offentlige forvaltning

Persondata i den offentlige forvaltning

Kom med Datatilsynet hele vejen rundt i de nye persondataregler. 

Dit udbytte af kurset

  • Et solidt kendskab til, hvilke krav du skal leve op til med den nye databeskyttelsesforordning og databeskyttelsesloven
  • Vigtig viden om Datatilsynets praksis på en række centrale områder
  • Indblik i sagsgange og konsekvenser ved ikke at overholde reglerne
  • Mulighed for at stille spørgsmål og drøfte aktuelle problemstillinger.

Kursets indhold

På kurset lærer du, hvilken betydning databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven har for dig og din organisation. Du får viden om, hvordan du sikrer, at I lever op til de nye regler og håndterer persondata korrekt.

Når du behandler personoplysninger, stiller databeskyttelsesforordningen krav til din brug og beskyttelse af oplysningerne. Det gælder, når du tilrettelægger nye sagsgange eller udvikler nye It-løsninger, og i dagligdags situationer, fx hvis du arbejder med borgerdata eller er medarbejder i HR.

Kursets form

Du får både oplæg og en række praktiske cases og problemstillinger, som du er med til at løse. Du vil også have rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs i forløbet.

Kurset svarer til 14 lektioner.

Hvorfor vælge Djøfs Kurser og Uddannelser?

Aktuel og relevant faglig viden, der kan omsættes i praksis

Læring med høj acceleration i samvær med andre højtuddannede

Markedets førende eksperter og dygtigste undervisere

Målgruppe

Hvem henvender kurset sig til?

Du er medarbejder i eller rådgiver for en statslig myndighed, en region eller en kommune og arbejder med håndtering af personoplysninger.

Du kan være med uanset din faglige baggrund, hvad enten du er jurist eller ikke-jurist, DPO, leder, projektleder, advokat eller noget helt andet.

Pris

Ikke-medlemmer
10.450 kr. (ekskl. moms)

Medlem af Danske Advokater/Danske Virksomhedsjurister
8.950 kr. (ekskl. moms)

Medlemmer
8.950 kr. (ekskl. moms)

Djøfs Kurser og Uddannelser

Djøfs Kurser og Uddannelser

Djøf - Kurser og uddannelser i høj kvalitet

Deltag på ét af Djøfs mange kurser, styrk dine kompetencer og øg din markedsværdi.  Vælg mellem mere end 240 kurser til ansatte i både den private og den offentlige sektor. Vi kender markedets krav og tilbyder kompetenceudvikling, der understøtter din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Djøfs Kurser og Uddannelser

Djøfs Kurser og Uddannelser


Telefon: +45 33 95 99 69
www.djoef.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Persondata i den offentlige forvaltning

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Persondata i den offentlige forv...

"Spændende og lærerigt kursus med yderst kompetente undervisere med en meget praktisk tilgang til reglerne."

- Tenna Louise Trangbæk Olsen, Specialkonsulent, Ishøj Kommune

Læs mere
Persondata i den offentlige forv...

"Underviserne anvendte gode eksempler fra deres tilsynsrolle, som jeg kan bruge i min hverdag."

- Marianne Bo Krowicki, Brøndby Kommune

Læs mere
Persondata i den offentlige forv...

"Det var alt i alt super. Der er som sædvanlig styr på det, når DJØF formidler kursus."

- Allan Schmidt, Fuldmægtig, Hjørring Kommune

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: