Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Interne firmakurser i Præsentationsteknik

Djøfs Kurser og Uddannelser
Kontakt for mere information
Kursus
København
Startdato: Kontakt for mere information - København

Hvorfor vælge Djøfs Kurser og Uddannelser?

Aktuel og relevant faglig viden, der kan omsættes i praksis

Læring med høj acceleration i samvær med andre højtuddannede

Markedets førende eksperter og dygtigste undervisere

Kursusbeskrivelse

Virksomhedskursus i præsentationsteknik

Deltag i et virksomhedskursus i præsentationsteknik med udgangspunkt i jeres behov

Et virksomhedskursus støtter jeres professionelle udvikling, hvor der fokuseres på jeres konkrete udfordringer og behov. Et internt virksomhedskursus er den rigtige løsning, hvis I har flere medarbejdere, der har brug for samme kompetenceløft. 

Kursus med fokus på præsentationsteknik

Alle virksomhedskurser bliver tilrettelagt efter jeres behov. Derfor vil hvert kursus være forskelligt.

I et virksomhedskursus med fokus på præsentationsteknik vil der typisk blive taget udgangspunkt i, hvordan man holder overbevisende præsentationer med høj faglighed og troværdighed. Der vil ofte være fokus på præsentationens form, indhold, sprogvalg og kropsprog, således at det bedst muligt understøtter jeres budskab. 

I vil desuden få et dybdegående kendskab til redskaber og metoder til at kunne arbejde strategisk med præsentationen, så I får læst situationen og publikummet rigtigt, og derved opnår det ønskede med budskabet.

Jeres udbytte af kurset

Gennem kurset vil I lære flere nødvendige færdigheder til at sikre den gode præsentation. I vil dele en fælles forståelse for målretning, hvilket vil sikre et fortroligt rum til jeres personlige og faglige udvikling. Efter kurset vil I have et fælles sprog, praksis og metoder, der understøtter jeres nylærte færdigheder indenfor præsentationer.

Vi kan integrere jeres egne cases i kurset, hvilket giver mulighed for at bruge den lærte teori i praksis. Vi kan også inddrage jeres fagspecialister eller repræsentanter fra ledelsen i kursusprogrammet. Sammen finder vi den bedste måde at gøre det på i forhold til netop jeres behov og ønsker. 

Målgruppe

Hvem kan deltage på kurset?

Virksomhedskurset for ledere henvender sig primært mod medarbejdere, der ønsker at lære at holde overbevisende præsentationer. Dog er det suverænt jer, der bestemmer, hvem der skal deltage i kurset. 

Hvor mange kan vi deltage?

Mængden af deltagere på kurset afhænger stærkt af, hvilke udfordringer og emner I ønsker at berøre. Dog skal I være velkomne til at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der fungerer for jer. 

Pris

Kontakt os for mere information.

Om udbyderen

Djøf – kurser og uddannelser af høj kvalitet

Når du deltager på et af Djøfs mange kurser, styrker du dine kompetencer og øger din markedsværdi som ansat i den private eller den offentlige sektor. Vi kender markedets krav og tilbyder kompetenceudvikling, der understøtter din professionelle udvikling gennem hele karrieren....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Djøfs Kurser og Uddannelser


Telefon: +45 33 95 99 69
www.djoef.dk

Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.