Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Interne firmakurser i Økonomi

Djøfs Kurser og Uddannelser
Længde afhænger af dit ønske
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Kontakt for startinformation og pris - Danmark

Hvorfor vælge Djøfs Kurser og Uddannelser?

Aktuel og relevant faglig viden, der kan omsættes i praksis

Læring med høj acceleration i samvær med andre højtuddannede

Markedets førende eksperter og dygtigste undervisere

Kursusbeskrivelse

Interne firmakurser – løft jeres kompetencer sammen

Den rigtige løsning, når flere medarbejdere har brug for at styrke samme kompetence

Vælg mellem et bredt udvalg af firmakurser til alle målgrupper

Når I samarbejder med os, har I adgang til mere end 300 af markedets dygtigste fagspecialister og mest erfarne undervisere.

I behøver kun én partner uanset, hvilke kompetencer jeres medarbejdere har brug for at træne.

Vi har over 50 års erfaring med at designe kursusforløb til både medarbejdere og ledere på alle niveauer. Hvert år er flere end 4500 kursister på et åbent eller et internt kursus hos Djøfs Kurser og Uddannelser.

Få information

Strategi og forretningsudvikling

På vores kurser styrker I jeres forretningsforståelse, og I får konkrete værktøjer og træning i at tage virksomhedens forretning til det næste niveau. I kan både få træning i at få de første ideer og øve jer i at implementere dem i praksis.

I kan klæde jeres ledere og medarbejdere på til at håndtere og drive digital transformation, eller I kan snuse til forretningsmulighederne i fx Blockchain og kunstig intelligens.

Økonomi

På et internt firmakursus i økonomi har I mulighed for at arbejde med økonomistyring og nøgletal inden for en kendt kontekst.

I får et fælles fodslag, der styrker jeres daglige arbejde med økonomistyring, budgetter, regnskabsanalyse eller ledelsesinformation.

I kan vælge at af Djøfs åbne økonomikurser, eller vi kan specialudvikle en økonomiuddannelse tilpasset jeres behov og organisatoriske kontekst.

Projektledelse

Når jeres medarbejdere skal være professionelle projektledere, så har de brug for enten klassiske projektstyringsværktøjer, agil projektledelse eller en hel ’Diplomuddannelse i projektledelse’.

Ledelse

Når I vil træne ledertalenter, nye ledere, erfarne ledere og topledere i konkrete ledelsesværktøjer og styrke deres lederskab på længere lederudviklingsforløb eller på ’Diplomuddannelsen i ledelse’.

Kommunikation

Når jeres medarbejdere skal blive bedre til præsentationsteknik, til at skrive til nettet, udarbejde rapporter eller til at holde de svære samtaler.

Processer, relationer og samarbejde

Når alle skal effektivt gennem forandringer eller have hverdagen til at glide, har I brug for fx effektiv procesledelse, gode facilitatorer og en god feedbackkultur.

Forhandlingsteknik

Når medarbejderne skal forhandle sig til bedre aftaler, kommer de længst med interessebaseret forhandlingsteknik, som fokuserer på den gode relation til modparten frem for resultatets fordelingsnøgle.

Personlig udvikling

Når I vil øge motivationen, robustheden og arbejdsglæden med træning i personlig udvikling.

Jura

Når I har brug for at blive opdateret på ændringer i lovgivning og retspraksis. Vælg mellem kurser inden for fx GDPR og databeskyttelse, ferieregler, ansættelsesret, selskabsret, forvaltningsret eller sagsbehandling.

Få information

Brug Djøfs Kurser og Uddannelser som samarbejdspartner

Med Djøfs Kurser og Uddannelser som partner bliver I klædt på til at vælge det firmakursus, som matcher jeres behov og ønsker.

Vi tilbyder faglig sparring på kursusindhold og læringsdesign, og sammen afdækker vi jeres udfordringer og kvalificerer jeres idéer.

I får rådgivning ud fra vores erfaring med kompetenceudvikling og vores indgående viden om, hvilket læringsdesign I skal vælge for at løfte virksomhedens kompetencer i praksis.

Et hold af specialister med stor viden om forskellige fagområder, læring og pædagogik står parat til at tilpasse eller udvikle jeres konkrete kursus sammen med jer.

Vi rådgiver om og leverer et bredt udvalg inden for kompetenceudvikling:

  • Fra afklaring af behov til sparring på løsninger
  • Fra korte faglige opdateringer til længere udviklingsforløb
  • Fra praktisk træning til uddannelser med ECTS-point
  • Fra et kursus for 5 medarbejdere til træning af 500+ medarbejdere.

Jeres interne kursus kan tage udgangspunkt i vores 200 forskellige åbne kurser, eller vi kan udvikle det 100% til jer. Derfor kan et internt firmakursus være den bedste løsning

Et internt firmakursus kan være en omkostningseffektiv og attraktiv løsning for arbejdspladsen. Det er typisk en god ide, hvis flere af jeres medarbejdere har brug for:

  • de samme kompetencer
  • den samme forståelse for mål og retning
  • fælles sprog, praksis og metoder
  • et fortroligt rum til udvikling.

Målgruppe

Disse interne firmakurser henvender sig til dig, som har flere medarbejdere, der har brug for at styrke samme kompetencer inden for økonomi.  

Pris

Kontakt for startpris

Om udbyderen

Djøf – kurser og uddannelser af høj kvalitet

Når du deltager på et af Djøfs mange kurser, styrker du dine kompetencer og øger din markedsværdi som ansat i den private eller den offentlige sektor. Vi kender markedets krav og tilbyder kompetenceudvikling, der understøtter din professionelle udvikling gennem hele karrieren....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Djøfs Kurser og Uddannelser


Telefon: +45 33 95 99 69
www.djoef.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Interne firmakurser i Økonomi

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.