Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Interne firmakurser i Kommunikation

Djøfs Kurser og Uddannelser
Længde afhænger af dit ønske
Kursus
Landsdækkende
Startdato: Kontakt for startinformation og pris - Danmark

Hvorfor vælge Djøfs Kurser og Uddannelser?

Aktuel og relevant faglig viden, der kan omsættes i praksis

Læring med høj acceleration i samvær med andre højtuddannede

Markedets førende eksperter og dygtigste undervisere

Kursusbeskrivelse

Interne firmakurser – løft jeres kompetencer sammen

Den rigtige løsning, når flere medarbejdere har brug for at styrke samme kompetence.

Vælg mellem et bredt udvalg af firmakurser til alle målgrupper

Når I samarbejder med os, har I adgang til mere end 300 af markedets dygtigste fagspecialister og mest erfarne undervisere.

I behøver kun én partner uanset, hvilke kompetencer jeres medarbejdere har brug for at træne.

Vi har over 50 års erfaring med at designe kursusforløb til både medarbejdere og ledere på alle niveauer. Hvert år er flere end 4500 kursister på et åbent eller et internt kursus hos Djøfs Kurser og Uddannelser.

Få information

Kommunikation

I kan vælge i mellem et udvalg af kommunikationskurser, hvor medarbejderne kan lære præsentationsteknik, mediehåndtering og at holde svære samtaler. De kan også blive bedre til at skrive til SoMe og web eller til at udarbejde rapporter.

Et firmakursus i kommunikation tager udgangspunkt i jeres fælles problemstillinger og udfordringer i forhold til skriftlig eller mundtlig kommunikation.

Samtidig kan kurset blive rammesat af jeres kommunikationsplatform, sprogpolitik, corporate tone of voice eller andre retningslinjer for intern og ekstern kommunikation.

Personlig udvikling

Medarbejdernes behov for personlig udvikling opstår ofte i forbindelse med forandringer, fx når omgivelserne forandrer sig, nye arbejdsopgaver opstår, eller organisationen ændrer sig.

Vi tilbyder træning og coaching i personlig udvikling, der øger og fastholder motivationen, robustheden og arbejdsglæden.

Processer, relationer og samarbejde

Når alle skal effektivt gennem forandringer eller have hverdagen til at glide, har I brug for fx effektiv procesledelse, gode facilitatorer og en god feedbackkultur.

Projektledelse

Når jeres medarbejdere skal være professionelle projektledere, har de brug for enten klassiske projektstyringsværktøjer, agil projektledelse eller en hel ’Diplomuddannelse i projektledelse’.

Forhandlingsteknik

Når medarbejderne skal forhandle sig til bedre aftaler, kommer de længst med interessebaseret forhandlingsteknik, som fokuserer på den gode relation til modparten frem for resultatets fordelingsnøgle.


Strategi og forretningsudvikling

Når medarbejderne skal få flere nye forretningsidéer og lære at implementere dem i praksis. Det kan de lære på fx ’Digital transformation i praksis’.

Ledelse

Når I vil træne ledertalenter, nye ledere, erfarne ledere og topledere i konkrete ledelsesværktøjer og styrke deres lederskab på længere lederudviklingsforløb eller på ’Diplomuddannelsen i ledelse’.

Økonomi

Når I vil have styr på økonomien, budgetterne og nøgletallene, enten som controllere, ikke-økonomer eller ledere.

Jura

Når I har brug for at blive opdateret på ændringer i lovgivning og retspraksis. Vælg mellem kurser inden for fx GDPR og databeskyttelse, ferieregler, ansættelsesret, selskabsret, forvaltningsret eller sagsbehandling.

Brug Djøfs Kurser og Uddannelser som samarbejdspartner

Med Djøfs Kurser og Uddannelser som partner bliver I klædt på til at vælge det firmakursus, som matcher jeres behov og ønsker.

Vi tilbyder faglig sparring på kursusindhold og læringsdesign, og sammen afdækker vi jeres udfordringer og kvalificerer jeres idéer.

I får rådgivning ud fra vores erfaring med kompetenceudvikling og vores indgående viden om, hvilket læringsdesign I skal vælge for at løfte virksomhedens kompetencer i praksis.

Et hold af specialister med stor viden om forskellige fagområder, læring og pædagogik står parat til at tilpasse eller udvikle jeres konkrete kursus sammen med jer.

Vi rådgiver om og leverer et bredt udvalg inden for kompetenceudvikling:

  • Fra afklaring af behov til sparring på løsninger
  • Fra korte faglige opdateringer til længere udviklingsforløb
  • Fra praktisk træning til uddannelser med ECTS-point
  • Fra et kursus for 5 medarbejdere til træning af 500+ medarbejdere.

Jeres interne kursus kan tage udgangspunkt i vores 200 forskellige åbne kurser, eller vi kan udvikle det 100% til jer. Derfor kan et internt firmakursus være den bedste løsning.

Et internt firmakursus kan være en omkostningseffektiv og attraktiv løsning for arbejdspladsen. Det er typisk en god ide, hvis flere af jeres medarbejdere har brug for:

  • de samme kompetencer
  • den samme forståelse for mål og retning
  • fælles sprog, praksis og metoder
  • et fortroligt rum til udvikling.

Målgruppe

Disse interne firmakurser henvender sig til dig, som har flere medarbejdere, der har brug for at styrke samme kompetencer inden for kommunikation. 

Pris

Kontakt for startpris

Om udbyderen

Djøf – kurser og uddannelser af høj kvalitet

Når du deltager på et af Djøfs mange kurser, styrker du dine kompetencer og øger din markedsværdi som ansat i den private eller den offentlige sektor. Vi kender markedets krav og tilbyder kompetenceudvikling, der understøtter din professionelle udvikling gennem hele karrieren....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Djøfs Kurser og Uddannelser


Telefon: +45 33 95 99 69
www.djoef.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Interne firmakurser i Kommunikation

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.