Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Diplomuddannelsen i projektledelse

Djøfs Kurser og Uddannelser
Inden for 6 år
Deltid
Diplomuddannelser
København
Startdato: Kontakt for startinformation - København

Diplomuddannelsen i projektledelse

På Djøfs diplomuddannelse i projektledelse får du en grundlæggende viden om projektstyring i teori og praksis. Du arbejder med projektlederværktøjer som planlægning, estimering og valg af projektmodel.

Dit udbytte

Med en diplomuddannelse i projektledelse sikrer du dig en kompetencegivende projektlederuddannelse. Du udvikler dig til at lede projekterne og få dem helt i mål. På uddannelsen træner du din analytiske evne, og du bliver i stand til at handle og anvende reelle ledelsesgreb i dine projekter.

Hvorfor vælge diplomuddannelsen i projektledelse gennem Djøf?

Når du tager din diplomuddannelse i projektledelse gennem Djøf, er du sikker på, at kvaliteten er høj. Det gælder pensum, undervisere, faciliteter og læringsmiljø. Og det gælder rådgivning om sammensætning af uddannelsen i forhold til dit behov og din fremtidige karriere.

Gennem Djøf får du en diplomuddannelse fra et universitet. Vi udbyder Diplomuddannelsen i projektledelse i samarbejde med DTU, der som det eneste universitet herhjemme tilbyder uddannelsen. Underviserne er engagerede og højt kvalificerede, og de har solid erfaring fra erhvervslivet. Og de formår i høj grad kan at sætte det teoretiske stof i relation til praktiske ledelsesudfordringer.

Vi har lagt vægt på, at du får mulighed for at opbygge et betydningsfuldt netværk, der bidrager til din ledelsesmæssige udvikling. På uddannelsen møder du ligesindede djøfere med udfordringer, der svarer til dine egne.

Uddannelsens opdbygning

Diplomuddannelsen i projektledelse er en fleksibel deltidsuddannelse svarende til bachelorniveau, som du kan kombinere med et travlt arbejdsliv. Den er godkendt af Undervisningsministeriet og internationalt anerkendt via European Credit Transfer System med 60 ECTS-point.

Du kan tilrettelægge din diplomuddannelse i projektledelse, så den passer bedst til dine behov og din dagligdag. Vi anbefaler dog, at du starter med de obligatoriske moduler og tager dem i rækkefølge for at opnå det største læringsudbytte. Men rækkefølgen er faktisk valgfri, så længe du afslutter med afgangsprojektet.

Du bestemmer selv tempoet, blot diplomuddannelsen i projektledelse er afsluttet inden for seks år. Du tilmelder dig og betaler for et enkelt modul af gangen.

Målgruppe

Du er i målgruppen for Diplomuddannelsen i projektledelse, hvis:

Du allerede er projektleder, eller hvis du deltager i mange projekter. Du overvejer et professionelt skift i retning af projektledelse, og du ønsker at styrke ledelsesdelen i projektledelse.

Uddannelsens indhold

Obligatoriske moduler

  1. Metoder og værktøjer (10 ECTS-point)
  2. Kommunikation og teamrelationer (10 ECTS-point)
  3. Projektstrategi og organisation (10 ECTS-point)

Valgfrie moduler 

Du skal vælge 2-3 valgfrie moduler til i alt 15 ECTS-point:

  • Forandringsledelse (5 ECTS-point)
  • Strategisk ledelse (5 ECTS-point)
  • Ledelse af digital transformation (5 ECTS-point)
  • Agile projekter (5 ECTS-point)
  • Ledelse i relationel kompleksitet (5 ECTS-point)
  • Kommunikation og organisation (5 ECTS-point)

Afgangsprojektet (15 ECTS-point)

Djøfs Kurser og Uddannelser

Djøfs Kurser og Uddannelser

Djøf - Kurser og uddannelser i høj kvalitet

Deltag på ét af Djøfs mange kurser, styrk dine kompetencer og øg din markedsværdi.  Vælg mellem mere end 240 kurser til ansatte i både den private og den offentlige sektor. Vi kender markedets krav og tilbyder kompetenceudvikling, der understøtter din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Djøfs Kurser og Uddannelser

Djøfs Kurser og Uddannelser


Telefon: +45 33 95 99 69
www.djoef.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplomuddannelsen i projektledelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.