Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Everything DiSC Workplace® certificering

DISCnordic
2 dage
Kursus
Fredericia, København
Startdato: 07-12-2021 - København
19.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Everything DiSC Workplace® certificering

Tag en Everything Workplace® DiSC Certificering

En Everything DiSC Workplace® certificering henvender sig til dig, der arbejder professionelt og målrettet med organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, konflikthåndtering, salg og rekruttering. Lyder dette som noget, der er relevant for dig? Så tag denne certificering hos DiscNordic!

Indhold og form på Everything DiSC Workplace® certificering

Formålet med en Everything DiSC Workplace certificering er således at styrke virksomhedens HR kompetencer gennem et af de mest anerkendte og anvendte profilværktøjer i verden. Med en Everything DiSC Workplace certificering fra DISCnordic får du egenskaberne til at arbejde med det anerkendte Everything DiSC værktøj.

DAG 1:
Her skabes den grundlæggende forståelse for DiSC modellen, forståelse for hvordan profilerne er konstrueret og valideret, og hvordan Everything DiSC Workplace rapportens indhold og materiale kan anvendes i arbejdet i en organisatorisk kontekst. Der arbejdes meget ud fra en facilitering kontekst en-til-flere.

DAG 2:
Dag 2 bruges på træning i, hvordan profilen sættes i spil i en organisatorisk kontekst, herunder at give en personlige tilbagemelding og dannelse af hypoteser. Der trænes tilbagemelding med de andre kursister. På dag 2 får du desuden introduktion til Sales-, Management- og Work of Leaders profilen samt Team Modellen; The Five Behaviors of a Cohesive Team.

Dit udbytte med en Everything DiSC Workplace® certificering

Everything DiSC Workplace certificeringen sætter dig i stand til at give en personlig tilbagemelding og til at træne og udvikle andre ved brug af DiSC. Certificeringen giver dig et solidt teoretisk og praktisk fundament til at:

1. Fortolke en Everything DiSC Workplace, samt give en etisk forsvarlig tilbagemelding.

2. Anvende DiSC som forståelsesramme til selvindsigt for enkeltpersoner eller grupper.

3. Kunne arbejde med DiSC i relation til ledelse, teams og organisationsudvikling.

Målgruppe

Denne Everything DiSC Workplace® certificering er relevant for konsulenter, ledere og andre der arbejder professionelt med organisationsudvikling, HR, ledelse, rekruttering, forandring, salg, mm. og som skal bruge et enkelt, praktisk og valideret person-vurderingsværktøj til at understøtte disse aktiviteter.

Pris

Prisen for Everything DiSC Workplace® certificering er 19500 kroner ekskl. moms.

Om udbyderen

DISCnordic udvikler og leverer HR løsninger til virksomheder og konsulenter, både i Danmark og internationalt. Vores løsninger er validerede og gennemtestede, og vores værktøjer er designet til at skabe bedre relationer og opnå bedre resultater i alle organisationer og på...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Everything DiSC Workplace® certificering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

DISCnordic

Raffinaderivej 8B, 1. sal
2300 København S

Mobil 31311616


Få information

Udfyld formularen for mere information om Everything DiSC Workplace® certificering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.