Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere - online

DI - Dansk Industri
3 dage
Deltid
Kursus
Online
Startdato: 08-09-2022 - Online
2.850 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

OverenskomstOverenskomst og personalejura for administrative medarbejdere - online

På dette kursus har Dansk Industri en praktisk tilgang til reglerne i de mest grundlæggende love og i overenskomsterne. Det kan koste virksomheden penge og kræve uforholdsmæssigt meget af din tid, hvis du ikke kender de grundlæggende regler. Kurset giver dig redskaber til at kunne håndtere de mest forekommende udfordringer.

Du får et dybdegående kendskab til arbejdsmarkedets love og regler, herunder reglerne for barsel, sygedagpenge, refusion og ferie. Din virksomhed får en medarbejder tilbage, der har lært at anvende reglerne og undgå de mest oplagte faldgruber. Det sikrer en effektiv, kvalificeret og professionel sagsbehandling.

Kursets opbygning

Udover grundigt kendskab til de gældende love og regler får du mulighed for at diskutere de daglige problemstillinger med andre kursusdeltagere, som sidder i samme arbejdssituation som dig. Kurset er detaljeorienteret, så du får svar på alle de spørgsmål, du måtte have. Kurset arbejder med reglerne i en række love samt i Industriens Overenskomst, Industriens Funktionæroverenskomst, Fællesoverenskomsten med mere.

Dansk Industri kommer ind på alle medarbejdergrupper, herunder særligt de timelønnede, funktionærlignende ansatte samt funktionærer ansat uden og med overenskomst.

Modul 1 – Ansættelsesgrundlaget, ansættelse og vilkår

 • Lov- og overenskomstgrundlaget
 • Funktionærer uden overenskomst, funktionærer omfattet en overenskomst, funktionærlignende medarbejdere og timelønnede
 • Ansættelse
 • Løn
 • Pension
 • Fritvalgskonto/særlig opsparring

Modul 2 – Arbejdstid og fravær

 • Arbejdstid, pauser og hvile
 • Ferie
 • Barsel
 • Sygdom
 • Andet fravær

Modul 3 – Ophør af ansættelsen

 • Advarsler
 • Opsigelse
 • Bortvisning
 • Fratrædelsesgodtgørelser
 • Andre godtgørelser
 • G-dage

Forventninger til dig som kursusdeltager

Du vil før hvert modul modtage materiale, som det forventes, at du forbereder. Det kan være en case, en quiz eller andet. Det forventes desuden, at du under undervisningen har tændt dit webcamera og deltager aktivt.

Det lærer du

Efter kurset kan du undgå de typiske faldgruber, og du kan dermed spare virksomheden for unødvendige omkostninger. Din arbejdsgang bliver også mere effektiv, da du hurtigere kan svare på spørgsmål og ikke skal bruge tiden på at rette op på fejl. Efter kurset kan du også sikre, at jeres håndtering af medarbejdersager og praksis er i overensstemmelse med de gældende regler.

Online undervisning

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.

 

Målgruppe

Kurset er primært for medarbejdere, der arbejder med administration af løn- og personaleforhold, som f.eks. lønningsbogholdere, lønningsassistenter eller HR-medarbejdere.

Pris

Prisen for kurset Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere - online er 2.850 DKK og tilbydes kun til medlemmer.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

DI - Dansk Industris vision er et åbent og velstående samfund i vækst og balance. DI - Dansk Industri repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. De varetager deres...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere - online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om Overenskomst og personalejura for administrative medarbejdere - online

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.