Vis finduddannelse.dk som: Mobile

International ansættelse og kontrakt

DI - Dansk Industri
Kontakt for information
Kursus
Online
Startdato: Kontakt for opstart - Online
950 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Udstationeringer - online

Kursus: Udstationeringer - online

Dette kursus giver dig indblik i de ansættelsesretlige regler, der gælder, når vi udstationerer en medarbejder ud eller ind i Danmark. Du får kendskab til, hvilket lands love, der finder anvendelse på udstationeringen. Vi dykker ned i reglerne for løn, ferie, pension, social sikring og opsigelse. Vi ser også på forskellen på en udstationering, en lokalansættelse og levering af en tjenesteydelse. Du finder også ud af, hvad en grænsegænger er, og hvad der er særligt for sådanne medarbejdere.

Kursets indhold

Vi gennemgår, hvad udstationeringsaftalen skal indeholde. Du får et overblik over, hvilket lands love, der finder anvendelse på ansættelsesforholdet. På kurset stifter du bekendtskab med reglerne om social sikring, løn, ferie, pension og andre relevante ansættelsesvilkår. Du bliver klædt på til at kende forskel på en udstationering til Danmark, en lokalansættelse og tjenesteydelser. Vi gennemgår reglerne for grænsegængere.

  • Ansættelseskontrakten og udstationeringsaftalen
  • Lovvalg og værneting
  • Hvilket lands love gælder for ansættelsesforholdet
  • Håndtering af løn, ferie, pension, social sikring og andre vilkår
  • Reglerne om opsigelse
  • Anmeldepligten – RUT
  • Udstationering til Danmark, lokal ansættelse og tjenesteydelser
  • Grænsegængere
  • DI’s internationale kontorer/DIBD

Dit udbytte af kurset

Kurset giver dig overblik over reglerne om udstationeringer til og fra Danmark. Du bliver klædt på til at kunne navigere i det meget komplekse regelsæt, så du kan undgå at begå typiske fodfejl, der kan påføre virksomheden yderligere omkostninger eller en bøde.

Efter kurset har du et overblik over, hvordan du udstationerer medarbejder til og fra Danmark. Du kan navigere i det komplekse regelsæt og dermed undgå bøvl og bøder i forbindelse med udstationeringer.

Online

Dette kursus er et onlinekursus, som foregår via Microsoft Teams. Du kan logge på kurset fra din pc, tablet eller mobil via et link, som du vil få tilsendt på mail inden kursusstart. Du skal sikre, at du har en stabil netforbindelse. Det er en fordel, hvis du har mulighed for at anvende headset, da det forbedrer lydkvaliteten. Du må gerne tilslutte dit webkamera, men dette er ikke et krav.

Målgruppe

Kurset Udstationeringer - online henvender sig til ledere og medarbejdere i en HR- og personalefunktion, som ønsker kendskab til reglerne om udstationering.

Pris

Prisen for kurset Udstationeringer - online er 950 kroner.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

Vi repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77


Få information

Udfyld formularen for mere information om International ansættelse og kontrakt

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.