Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bæredygtig innovation og forretningsudvikling

DI - Dansk Industri
7 dage
Deltid
Kursus
København
35.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

 Bæredygtig innovation og forretningsudvikling

Tag kurset bæredygtig innovation og forretningsudvikling på 8 uger

DI har i samarbejde med Kirk, Hatch & Bloom og purpose@heart fornøjelsen af at tilbyde danske virksomheder vores helt nye kursus, der giver dig værktøjer til at bringe dine ambitioner om ansvar og bæredygtighed fra idéer og ambitioner til helt konkrete forretningsmodeller, produkter og services på 8 uger.

Kunder og forbrugere har stadig højere forventninger til de virksomheder, de vælger at handle med, når det kommer til samfundsansvar, sociale og miljømæssige påvirkninger.  Og vi ser flere og flere eksempler, hvor bæredygtighed bliver en god investering, der skaber værdi og udvikler forretningen. Der er derfor en stærk konkurrencemæssig fordel i at forstå, hvordan I kan udnytte bæredygtighed og verdensmål som værktøj til at tiltrække og fastholde kunder, partnere og medarbejdere, og udvikle forretningsmodeller og produkter, der er med til at løse verdens udfordringer.

Kursets indhold

Velafprøvede værktøjer, innovationsmetoder, prototyping, kortlægning af dit interessentlandskab og din virksomheds positive og negative bidrag til samfundet, er blandt de greb, vi bruger, når vi sammen finder den vej, der gør verdensmål og bæredygtighed til sund forretning for din virksomhed.

Kurset består af følgende moduler:

  • Modul 1: Baseline. Vi giver overblik over Verdensmål og sætter dem ind i en forretningsstrategisk sammenhæng, så du får en ramme for at gøre bæredygtighed til en del af jeres forretningsstrategi.
  • Modul 2: Prototyping. Muligheder og udfordringer kortlægges og prioriteres. I dialog med andre deltagere og undervisere formuleres de initiativer, du skal arbejde videre med. De udvalgte initiativer defineres, så du er klar til at gå i dialog med direktionen/din ledelsen og sikre forankring i organisationen.
  • Modul 3: Løsninger. Initiativer og mål omsættes til konkrete idéer og planer i et workshop-format baseret på Design Thinking processer. Hver deltager arbejder med sin egen strategi og sit eget produkt.
  • Modul 4: Ready-Set-Business case. Anstrengelserne fra modul 1-3 præsenteres og trykprøves overfor et panel af erfarne eksperter i bæredygtighed og forretningsudvikling, inden du skal bringe din plan hjem og omsætte den til handling.Udbytte af kurset

Kurset giver dig operationel viden og konkrete værktøjer, der gør dig kompetent og handlekraftig i forhold til bæredygtig innovation og forretningsudvikling:

  • Vi sætter bæredygtighed i perspektiv og giver overblik over Verdensmål og ESG. Vi ser på, hvordan de kan anvendes til at sætte retning og bruges som prioriteringsredskab til innovationsprojekter og investeringer.
  • Du får konkrete redskaber til at placere bæredygtighed i en forretningsstrategisk kontekst og redskaber til at skabe medejerskab og opbakning i din virksomhed.
  • Fra idégenerering til løsning. Du får mulighed for at omsætte idéer og ambitioner til konkrete forretningsmodeller, produkter og services på 8 uger.

Din virkelighed er i centrum

På kurset arbejder vi med din egen udviklingsplan og hjælper dig med at identificere dit udgangspunkt, dine mål og dit konkrete udviklingspotentiale. Derved går du fra kurset med en styrket værktøjskasse, en tydelig retning for at fortsætte arbejdet med bæredygtig forretningsudvikling og skelettet til implementering af dit første eller næste projekt.

Målgruppe

Kurset Bæredygtig innovation og forretningsudvikling er for dig, der har ansvar for bæredygtighed, forretningsudvikling eller innovation og som vil omsætte bæredygtighed til en investering i en sund forretning gennem konkrete redskaber og veldokumenterede metoder.

Pris

Prisen for kurset Bæredygtig innovation og forretningsudvikling er 35.000 kroner.

Såfremt Covid-19 restriktioner ikke tillader det, kan modulerne afholdes digitalt.

Om udbyderen

DI - Dansk Industri. Danmarks største arbejdsgiver- og erhvervsorganisation

Vi repræsenterer over 18.000 små og store virksomheder fra stort set alle grene af dansk erhvervsliv over hele landet. Vi varetager vores medlemmers arbejdsgiver- og politiske interesser - både lokalt og globalt ved hjælp af hundredvis af aktive medlemmers opbakning...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DI - Dansk Industri

H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København

Telefon: +45 33 77 33 77

Få information

Udfyld formularen for mere information om Bæredygtig innovation og forretningsudvikling

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.