Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Anna-Birgitte Ingvartsen - ejer af designfirmaet Annabir.dk

Anna-Birgitte Ingvartsen, ejer af designfirmaet Annabir.dk

 

 

 

 

Anna-Birgitte Ingvartsen"Allerede første semester gav et afkast, der kunne betale første rate af uddannelsen. I stedet for at ærgre mig over at en kundes designproblem ændrede sig flere gange undervejs, kunne jeg beskrive processen for kunden – ud fra designteorien – og dermed fakturere opgaven til den faktiske pris i stedet for at nedskrive timerne for de tre første udkast."

Bliver en del af et netværk med stærke profiler

"Det har været starten på en udvikling, der aldrig stopper. Først stod jeg på en stor hvid plet i designlandskabet, men stille og roligt er landskabet begyndt at tegne sig for mig og selvom jeg ikke kender det hele, så ved jeg det er der, og jeg farer ikke vild, for jeg har hele tiden et kort med mig. Nu ved jeg nemlig, at der er et bjerg af designviden- og teori, hvor jeg altid kan grave mig ind og søge svar. Ligesom jeg også nu er en del af et netværk med stærke profiler, jeg kan læne mig op ad."

"Som designer betyder masteruddannelsen at jeg har fået en professionel tyngde fordi jeg kender det fundament min profession er bygget på. I kunderelationer henter jeg ofte hjælp fra teorier og tekster, når jeg skal forklare og formidle et problem. Ligesom teorierne er blevet et naturligt værktøj i designprocessen. Designperspektivet, som masteren har givet, har været forløsende og givende både fagligt, mentalt og økonomisk."
Læs mere om Master i Design

Bestil information


Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering og høre mere om deres uddannelser.