Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hvad siger tidligere kursister om DEKRA?

Gennemsnit 4,8

Baseret på 32 evalueringer

Ali Sari Abu Asiyah
Jeg var på taxaholdet. Lærerne var dygtige, og vi fik det undervisning vi havde brug for. Køreprøven gik perfekt og til teoriprøven bestod jeg med 92% rigtig. Hele klassen bestod i køreprøven, men nogle få dumpede i teorien. Der skal meget til før man dumper. Jeg takker Dekra i Brøndby.
Mike Fon Fehrs
Kanon god skole som jeg godt kunne gå på igen. Har haft 2 kanon lærere, og alle de kørelærere jeg har haft på taxaholdet var dejlige folk.
Anette Heissel
Det er en rigtig god skole med dygtig lærere. Jeg har været på bab og taxihold – det var bare super.
Hans Vestergaard Hansen
Et er kantine og lokaleforhold men kursets kvalitet bestemmes også af joviale kursuskammerater samt engagerede og dygtige undervisere, som vil gå langt for dig. At så censor også har ja-hatten på, gør det ikke ringere.
Anette Heissel
Det er en rigtig god skole med dygtig lærere. Jeg har vært på bab og taxihold – det var bare super.
Søren Lak
Charlotte Rosenbøg
Afsluttet Efteruddannelse for lastvogn. Super godt indhold, vel tilrettelagt undervisning med undervisere der vidste, hvad de snakkede om. Tak Dekra, fik virkelig noget ud af kurset – i forhold til første gang for 5 år siden.
Ib Rosendahl
Super kursus til EU Bevis. Gode lærere samt sted med plads til alle.
Majbritt Skovsende
Vil gerne takke Dekra Odense for den store hjælp og indsats de har udvist i forbindelse med mine kørekort. Trods lidt udfordringer og en skade, er det lykkes mig at komme i mål med det hele. Såvel kørelærere som undervisere i teori har i været super forstående, hvilket så i mit tilfælde har resulteret i at jeg bestod det hele i første forsøg.
Thomas Hald
Super forløb. Fagligt og samtidig underholdende undervisning som holder hvad der bliver lovet. De bedste anbefalinger herfra.
Steen Møller Nielsen
Gode undervisere som tager hånd om den enkelte kursist. Har taget EU kort og CE. Jeg kan varmt anbefale Dekra.
Jean-Jacques Basse
Jeg er i gang med at skifte karriere. Jeg forvente, at få det jeg har brug for, for at få den bedste start til mit kommende job.
Martin Christiansen
Jeg har været fint tilfreds med at tage mit kørekort hos Dekra. Efterfølgende skaffede de mig et job hos M Larsen, selvom jeg kun har til forvogn, og de ikke giver garanti, hvis man ikke tager det helt store kort. Jeg har dog selv fundet et job, inden jeg blev kontaktet af M Larsen. Jeg kan godt anbefale Dekra. Det handler lige så meget om sin ...
Vis alt
Henrik Hansen
Jeg har lige afsluttet et 10 ugers forløb med forvogn og anhænger. Jeg kan kun give topkarakter til alle medarbejdere i Brabrand. Super godt sted at være.
Susan Nielsen Hansen
Kan helt klart anbefale DEKRA. Har taget til forvogn og ADR. Må sige at jeg kunne nok ikke komme igennem det uden hjælp fra de mange kompetente undervisere. Altid lige tid til at lytte eller hjælpe hvis der er noget, man ikke helt forstår. Så 5 store stjerner herfra.
Per Michael Rasmussen
Tog C/E i december 2016 og havde den bedste kørelærer man kan ønske sig. Han var super god til at lære fra sig og tålmodig, når der var noget, man havde svært ved og skulle have forklaret flere gange, samt ikke mindst hyggelig at køre med. Så alt i alt var jeg godt tilfreds med forløbet. Savnede dog som mange andre bedre kantineforhold og kaffe...
Vis alt
Susanne Christensen
(5)
Super dejlig service. Fantastisk personale. Yderst interesseret i at hjælpe. De varmeste anbefalinger.
Lars Smith
(5)
Fin service – kan anbefale DEKRA hvis du går med tanker om en transportuddannelse.
Davy Jørgensen
(5)
De har 100 % styr på tingene og er yderst professionelle at have med at gøre. Så kan mere end klart anbefale Dekra.
Karl-Heniz Komischke Heldtberg
(4)
Et godt sted at lære, men der er koldt i lokalerne. Men rigtig gode lærere.
Kim Andresen Petersen
(3)
Mangler altså lidt kantine/automater.
Susan Nielsen Hansen
(5)
Fantastisk sted og kompetente undervisere. Kan helt klart anbefales.
Henriette Møller
(5)
De varmeste anbefalinger herfra.
Niels Rasmussen
(4)
God undervisning hos Dekra
Elo Greve
(5)
Professionelt uddannelsescenter.