Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Certificeret Coach; ICF godkendt

DARE2develop
4 dage
Åben uddannelse
Aalborg
10.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Brug alle dine intelligenser

Certificering som mBIT Coach med mulighed for ICF point og indsigt i en ny tilgang og viden.

Kort fortalt:

Neurovidenskaben har bevist, at vi ikke kun har én, men tre hjerner! Udover hjernen i hovedet, har vi også en hjerne i vores hjerte, og i vores mave-tarm system. Og hvad så?

Det spørgsmål stillede Marvin Okt og Grant Soosalu sig, og ved at kombinere den seneste forskning indenfor neurovidenskab med deres lange ekspertise i adfærdsmodellering, har de skabt en kraftfuld model for, hvordan intelligensen i alle tre hjerner kan tilgås og bruges optimalt. 

Christin Walter er en af to, der i Skandinavien er Certificeret til undervise og Certificere i mBraining. Christin har lært mBIT direkte fra skaberne af dette nye, spændende felt og har derfor en dyb forståelse både for den teoretiske baggrund og for den praktiske brug af teknikkerne.

Spørg dig selv:

Har du nogensinde arbejdet med mennesker, der virker som om de har en konflikt mellem deres tanker, følelser og handlinger? Eller mennesker, der ikke handler efter deres mål, planer og drømme? Eller nogen der har svært ved at træffe beslutninger eller bryde dårlige vaner, uden rigtig at vide hvorfor? Eller måske føler de, at der er noget, der mangler og de ikke er helt tro mod, den de er inderst inde?

Så er der stor sandsynlighed for, at deres hjerner ikke er helt kongruente og balancerede med hinanden. For når hoved, hjerte og mave er i balance med hinanden, så opstår der en dyb visdom, som gør det muligt for en person at udnytte de intuitioner og kompetencer, som man simpelthed ikke kan få fra hovedet alene. Dette er hvad mBIT (multiple Brain Integration Techniques) Coaching gør, ved at integrere hjernerne med hinanden på en optimal måde.

Har du interesse på at vide mere, så send gerne en mail til DARE2develop og modtag en E-bog herom.

Brug mBraining  professionelt - bliv mBIT Coach! 

Hvis du synes, at det lyder spændende, og noget som kunne supplere dine eksisterende evner i dit arbejde med mennesker, så er mBIT Coach-certificeringen noget for dig. mBIT kan bruges i et hav af forskellige problemstillinger, fx. mennesker der:

 • virker som om de ved, hvad de vil, men har svært ved at handle efter deres mål
 • har en intern konflikt mellem deres tanker, følelser og handlinger
 • har uønskede vaner, som de kæmper med at få stoppet
 • har svært ved at tage beslutninger
 • er meget bekymrede for risici i deres foretagende, både privat eller arbejdsmæssigt

Dit udbytte af kurset

Efter endt kursus vil du have kendskab til de tre intelligenser, som neurovidenskaben har bevist vi har, og hvordan disse opdagelser bekræfter gammel visdom og traditioner. Du vil have værktøjer til, hvordan du bedst udnytter dine medfødte intelligenser og visdom samt en række effektive og ligetil teknikker, som samlet kaldes multiple Bran Integration Techniques

Dertil får du efter endt kursus:

 • Dit eget eksemplar af bogen 'mBraining: ”Using Your Multiple Brains To Do Cool Stuff”
 • Mulighed at blive facilitator for online-kurset ‘Loving Your Life’, som du kan tilbyde dine egne klienter. 
 • Muligheden at blive listet på den globale og regionale hjemmeside, så personer der leder efter mBIT coaching kan finde dig.
 • Adgang til den private Facebookgruppe for mBIT Coaches på verdensplan, hvor du kan udvide dit erhvervsmæssige netværk og holde dig selv opdateret med al den seneste forskning indenfor neurovidenskab.

På kurset i mBraining - mBIT Coach lærer du bl.a.: 

 • Om de 9 primære funktioner af hoved, hjerte og mave og hvordan de hver især bidrager med forskellige evner og intelligenser.
 • Om de 5 typer neutrale begrænsninger, Neutral Integration Constraints (NICs), som giver en dyb forståelse for, hvordan de tre hjerner kan skabe intern konflikt, og hvordan du kan arbejde igennem begrænsningerne.
 • Hvordan du balancerer det autonome nervesystem ved hjælp af balanceret vejrtrækning.
 • Om en grundig forståelse for hver intelligens' kernekompetencer, og hvordan de kommer til udtryk, når det autonome nervesystem er i ubalance.
 • Om teknikken Neural Syntax Mapping, så du hurtigt kan kortlægge en persons neurale syntax og derved bedre forstå, hvor der opstår blokeringer eller konflikter.
 • Det, der kaldes “mBIT Foundational Sequence”, hvilket er den grundlæggende sekvens, som de fleste mennesker tilgår deres intelligens på. Ved at arbejde med deres intelligens i den rigtige sekvens, kan der opnås mere effektive resultater. 
 • Hvordan du aktivt kan bruge neurale integrationsforstærkere, for at gøre integrationen imellem de tre intelligenser endnu stærkere. 
 • At genkende og overkomme 15 typer af neurale integrationsblokeringer, som forhindrer, at intelligensen fra de tre intelligenser arbejder sammen på den bedste måde. 

Målgruppe

Svaret er enkelt - alle der lever af at hjælpe eller lede andre. Det kan fx. være alle typer af coaches, undervisere, pædagoger, terapeuter, konsulenter, ledere eller mentorer. Vi forudsætter, at du kender til det grundlæggende i at arbejde med mennesker. Vi bygger videre på de evner og giver dig et dybt kendskab til mBITs værktøjskasse, som du kan tilpasse til dit eget arbejde. mBITs værktøjer kan bruges alene eller som supplement til en lang række andre værktøjer og teknikker.

Eksamen og diplom

Når du har bestået kurset, bliver du certificeret mBIT Coach. Du bliver en af de første mBIT Coaches i Skandinavien og kan være med til at sætte dit præg på mBITs udvikling i Danmark.

Udover værktøjskassen får du adgang til et professionelt netværk i hele verden og nogle muligheder for at understøtte din eksisterende markedsføring.

Samt der tildeles ICF point og der er herefter mulighed for dig at blive optaget i ICF Global.

Pris

Prisen for dette kursus er 10.995 kroner ekskl. moms.

Early bird rabat

Få 10% rabat ved tilmelding 6 måneder inden opstart.
Få 5% rabat ved tilmelding 3 måneder inden opstart.

Få coachuddannelsen skattefrit

Er du lønmodtager kan du formentlig få en bruttolønsordning – også kaldet fleksibel lønpakke - gennem din arbejdsplads. Over 50% benytter sig af denne ordning, som betyder, at du betaler afdragene før skat, og dermed sparer op imod halvdelen af kursusgebyret. 

Video

Om udbyderen

DARE2develop

Har du så meget energi, at du kan dele ud af det eller vil du have så meget energi, at du kan løfte dig selv (og andre) til nye højder. DARE2develop hjælper mennesker med at sætte ord og viden på...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

DARE2develop

Comwell, Hotel Hvide Hus
Hobrovej
9000

Telefon: c@dare2develop.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Certificeret Coach; ICF godkendt

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.
Kundecase
Folkeskole i Aalborg

"Super indsigtsrig temadag om stress i nervesystemet og på flere plan"

Læs mere
Bjarne Larsen

"Powerfuld tool -og oplevelse"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: