Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Danvak Dagen 2021

Danvak
1 dag
Kursus
København
3.600 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Danvak?

Viden lige til at omsætte til praksis

Lær i dag og brug i morgen

Vidensdeling på tværs af fag

Kursusbeskrivelse

danvak dagen 2020

Danvak Dagen 2021

Få indsigt i krav til fremtidens byggeri og få eksperternes bud på, hvordan du opnår de bedste betingelser for godt indeklima og et funktionsdygtigt og energioptimeret byggeri. Konferencen er for personer i byggebranchen, som beskæftiger sig med HVAC, energi og indeklima.

Klima-renovering af byggeriet i Danmark

På Danvak Dagen 2021 vil vi fortsat have klima i byggeriet på dagsordenen. Vi vil bl.a. dykke ned i Europa kommissionens”Renovation Wave Strategy”hvor deres mål er, at 35 millioner bygninger i Europa skal klima-renoveres inden 2030.

Vi vil derfor se på, hvilken betydning det har politisk, økonomisk og teknisk for renoveringen af Danmarks bygningsmasse – og hvilken betydning det har for byggebranchen i Danmark?  Hvordan kan vi sammen arbejde for, at den øgede renoveringsindsats fører til bedre bygninger med god holdbarhed, små miljøbelastninger og langt bedre indeklima?

På konferencen vil vi invitere politikere og repræsentanter fra byggebranchen til at deltage i en paneldebat om fremtidens renoveringer og nybyggeri i Danmark.

P.O. Fangers forskningslegat

Vi overrækker det prestigefulde P. Ole Fanger forskningslegat til en lovende ph.d.-studerende ved danske universiteter inden for området energi og indeklima.

Sporindlæg

Eftermiddagen vil være allokeret til sporindlæg, hvor du kan høre relevante cases om:

  1. Energi, Smart Building, Drift og Bæredygtighed
  2. Vand, Varme og Køl
  3. Indeklima, Lys og Ventilation

Pris

Prisen for Danvak Dagen 2021 varierer alt efter deltagertype. Se prisen nedenfor.

Du får 10% i rabat på deltagergebyret ved tilmelding inden den 15. juli 2021.

Normalpris (pr. 15. juli 2021) for ordinær medlemmer er 3.600 kroner og 3.240 kroner med 10% rabatordning. Normalpris  for junior medlemmer er 250 kroner, og 225 kroner med 10% rabatordning. Normalpris for senior medlemmer er 1.500 kroner og 1.350 kroner med 10% rabatordning. For ikke-medlemmer er prisen 4.500 kroner og med 10% rabatordning er prisen 4.050 kroner.

Ønsker du at udstille din virksomheds produkter/serviceydelser på konferencen, tilbyder vi 1.000 kr. i rabat ved booking af en standplads inden den 15. juli 2021.

Pris inden 15. juli 2021: 7.000 kroner.
Pris pr. 15. juli 2021: 8.000 kroner.

Om udbyderen

Danvaks fornemmeste opgave er at højne kompetenceniveauet for professionelle, der arbejder med HVAC, energi og indeklima. Den opgave løser vi bl.a. ved at udbyde tidssvarende kurser af høj kvalitet på et højt fagligt niveau. Foreningen Danvak er et forum for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Danvak Dagen 2021
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Danvak

Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Danvak Dagen 2021

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.