Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning? (Online Temamøde)

Danvak
1 dag
Webinar
Online
100 DKK ekskl. moms

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Danvak?

Viden lige til at omsætte til praksis

Lær i dag og brug i morgen

Vidensdeling på tværs af fag

Kursusbeskrivelse

Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning? (Online Temamøde)

Danmark lukkede ned, og alle blev sendt hjem fra kontorer, butikker og skoler – vores bygninger stod lige pludselig tomme. Dette har betydet, at de tekniske installationer i bygningerne har stået stille og stort set ikke er blevet brugt.

På dette temamøde vil vi se på, hvad der egentligt sker med brugsvandsinstallationerne, når der pludselig kommer en Corona-nedlukning, hvor bygningens vandinstallationer ikke længere anvendes normalt.

Covid-19, bygning og helbred

Under Corona-pandemien i Danmark i 2020 har vi set en stigning på ca. 25 % i antal patienter med legionærsygdom i forhold til de sidste tre år. Legionærsygdom er en type lungebetændelse, der kan forårsage alvorlig sygdom hos personer, der er modtagelige. F.eks. personer over 50 år, rygere og dem med underliggende sundhedsmæssige forhold. I Europa dør ca. 1 ud af 10 af dem, der har legionærsygdom.

COVID-19-patienter har øget risiko for sekundære infektioner, herunder dem, der stammer fra vand, såsom legionærsygdom. Dem der designer, installerer og administrerer vandsystemer og tilhørende udstyr skal altid (og specielt under en pandemi) sikre, at vandsystemer ikke udgør en risiko for brugerne af bygningen og specielt ikke for de før  nævnte personer.

Kursets indhold

Det er almindelig kendt, at vandinstallationer ikke har godt af at stå ubenyttede hen gennem længere tid. Men hvad kan der egentlig ske, og hvad kan man selv gøre?

På kurset skal vi bl.a. snakke om, at ubenyttede installationer kan medføre, at der sker en opformering af bakterievæksten i brugsvandsinstallationerne, og dette kan igen betyde, at når man igen vil tage installationerne i brug, kan der konstateres forhøjede kimtal og eventuelt også legionella i disse.

  • Hvad er legionella overhovedet?
  • Hvordan opfører og spreder den sig i en varm brugsvandsinstallation?
  • Hvad er legionærsyge?
  • Er alle legionella-typer farlige?

Disse spørgsmål bliver behandlet på temamødet, hvor der også vil komme forslag til, hvordan man kan modvirke problemstillingen.

Mødet afholdes online via Teams, og du vil modtage indkaldelse til arrangementet få dage før mødet afholdes.

Målgruppe

Det online temamøde i "Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning?" henvender sig til folk, der arbejder med tekniske vandinstallationer i bygninger.

Pris

Prisen for det online temamøde i "Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning?" er henholdsvis 100 kroner for ordinær medlemmer, gratis for junior og senior medlemmer, og 250 kroner for ikke-medlemmer. Alle priser er ekskl. moms.

Om udbyderen

Danvaks fornemmeste opgave er at højne kompetenceniveauet for professionelle, der arbejder med HVAC, energi og indeklima. Den opgave løser vi bl.a. ved at udbyde tidssvarende kurser af høj kvalitet på et højt fagligt niveau. Foreningen Danvak er et forum for...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning? (Online Temamøde)
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Danvak

Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Bliver din bygning Corona-syg af nedlukning? (Online Temamøde)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.